Niște frățiori de peste Prut au prestat o reclamă foarte frumoasă în care un străin care seamănă olecuță cu Brad Pitt rămâne în câmp cu mașina și ajunge să bea niște vinișor d-ăla bun moldovenesc într-o gospodărie din Orhei.

Personajele sunt savuroase cum le șade bine moldovenilor, cadrele cu Moldova toamna te fac să-ți regândești planurile de concediu pentru la anul, iar sarmalele alea aburinde îți vor aprinde niște beculețe în panoul responsabil cu senzorii de foame.

Din ce research grăbit am făcut eu, asta nu este reclamă făcută de guvernul moldovean ci de un soi de agenție de turism care este ajutată de Agenţia Americană pentru Dezvoltare Internaţională (USAID).

În fine, bravo lor, este foarte frumos rezultatul finit, iar dumița cu Brad Pitt e simpatică. Aruncați un ochi și-un zâmbet pe reclamă:

sursă video

Btw, vocea de la final nu seamănă cu aia care anunță de obicei artiștii de la Untold :D

 

Abonează-te la vlog-ul meu zilnic aici. Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1

    cel putin nu minte:
    drumuri desfundate.. bifat. lipsa infrastructurii bifat, lipsa mijloacelor puiblice de transport bifat, lipsa hotelurilor bifat, un singur turist ratacit da impresia ca creste pib-ul intregii tari de trag toti de ei, masini proaste…bifat si asta, fara service auto. necunoasterea unei limbi straine… bifat. saracie lucie de iti asterni oaspetii pe scaune mucegaite.. bifat si asta.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.