Închide

Ce vrei să cauți?

Reclama asta merită un premiu ceva

Mai întâi de toate vreau să vă zic că articolul ăsta nu se vrea a fi răutăcios. Pur și simplu m-am distrat atât de tare la vederea clipului celor de la Rompetrol încât nu am putut să nu apăs “Add New Post” și să îndosariez aici aurul ăsta publicitar de mai multe karate decât toate filmele cu Bruce Lee la un loc.

Ce au reușit oamenii ăștia care au făcut clipul de mai jos este o reală călătorie în timp. Este o operă frankensteiniană în care mai multe elemente de mult apuse sunt puse la un loc și le este dată viață, putând trăi doar împreună. Uitați-vă la minunăție, vorbim imediat după:

 

Clipul era inițial pe pagina lor oficială, dar l-au șters. Noroc că l-am găsit în altă parte. :D

Încercăm cu toate puterile să ignorăm calitatea complotului și a surprizei care este pusă la cale într-o benzinărie. Ignorăm chiar și viziunea regizorală și diferența de sunet între cadre ca în filmele din anii ’90.

Ignorăm balonașele și confetti-urile pocnitoare care au speriat-o pe biata fată. Alea pe care le-a adus și detonat cineva din afara cadrului.

Ignorăm până și răspunsul tipei care a zis că alimentează de 6-7 ori lunar mașina (probabil pierde des rata partenerul ei de viață). Însă nu pot să trec cu vederea peste privirea de “I hate my life” a reporterului complice.

Uitați-vă adânc la mimica bietului om care fie a tras dubla respectivă de exagerat de multe ori, fie este profund stânjenit de rolul său în povestea respectivă. :D

Cred cu convingere că moldovenii de la Bemol vor lua multe notițe de la prestația publicitară românească și vor reveni cât de curând cu ceva care să bată clipul de mai sus.

Abonează-te la vlog-ul meu zilnic aici. Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

5 comentarii Adaugă comentariu

  1. Bă, te rog să nu te iei de Biemol, că sunt 10 clase peste! :))

    • #2 Comentariu nou

      :)) Nu știu ce să zic. Mie mi-a plăcut surpriza românașului nostru din Ghencea. :))

  2. Să-mi fie cu iertare, dar eu nu găsesc reclama.
    De fapt, la ce cadre am văzut în gif-urile alea mi-e că dacă urmăresc toată reclama mă las de internet :))

Adaugă comentariu