Închide

Ce vrei să cauți?

Reclamă Nike – Before & After Ronaldo

Fără doar şi poate, copilăria mea şi a multor “tinere speranţe” a fost marcată de acest fotbalist extraordinar, supranumit “IL Fenomeno”.

 

L-am idolatrizat atât de mult încât în vara lui 1998 chiar m-am lăsat tuns “la chelie”, pentru prima şi singura dată în viaţă (sper) doar ca să mă asemăn cât mai mult cu el.

 

 

Cei de la Saatchi & Saatchi – Argentina a făcut un spot publicitar Nike cum nu se putea mai potrivit pentru a marca retragerea lui.

 

 

 

Regret enorm că nu mai am niciun fel de tragere de inimă să mă uit la meciurile Naţionalei şi implicit pentru faptul că am pierdut meciul de azi-dimineaţă.


 

#prasemprefenomeno (phonemenaforever) – hashtagul care a împânzit globul în momentul în care Ronaldo şi-a anunţat retragerea.

 


Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

3 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Multimum Ronaldo!! ;)

 2. Nici eu nu am vazut meciul, dar am auzit ca a facut Tatarusanu (portarul) o aroganta si nu a primit gol de la Ronaldo..cica ar fi fost de bon-ton sa marcheze. In fine…

  Prin 2000, cand eram putin mai scund decat Boc, era o colectie de cartonase la gumele de mestecat. Am facut colectie si stiu ca il aveam si pe Ronaldo. Iarna trecua, deci dupa 10 ani, nu stiu ce s-a intamplat cu bunica si le-a pus pe foc. Am crezut ca mooor :)))..

  • #3 Comentariu nou

   @Rareş, :))) poate erau d’alea de vor valora zeci de mii de euro peste vreo zece ani (cum sunt cele de la americani, cu jucători de baseball)

Adaugă comentariu