Închide

Ce vrei să cauți?

Reclamarea reclamelor…

De ceva timp apar pe tembelizor tot felul de reclame pe care le-aş pune pe aceeaşi craCĂ CU emisiunile cu şi despre Mădălina Manole.  Partea bună este că totuşi aceste reclame m-au făcut să trag nişte concluzii cel puţin la fel de dubioase pe cât sunt ele.

De exemplu:

 • Din reclama de la Cosmote, de tipul “imitaţie de campanie Vodafone – Maxim am zis!”, în care o gaşcă de prieteni se joacă Adevăr sau Provocare cu ajutorul telefonului în incinta unei cafenele denumită sugestiv “076” am tras concluzia că dacă ai tovarăş de cafea un tip care încă adoarme pe cântecele mamei, nu vei obţine numărul chelneriţei (deci nu mai contează dacă începe în 076 sau nu…)
 • Tot din seria întâmplărilor din cafeneaua “076” vom trage concluzia că dacă stai la masă într-o cafenea, nu comanzi nimic şi în plus mai ai şi un tic nervos ce constă în bătutul cu degetul în masă, te vei trezi lângă tine cu un tip care va da cu zahărul peste umăr şi cu altul care va sufla în sticle. Apoi toată lumea se va ridica şi se va bâţâi pe suma de sunete scoase. Deci cel mai bine.. fie comanzi ceva, fie îţi ţi degetul acasă.
 • Din reclama la mezelurile Elit în care Mihaela Rădulescu ia o pauză de salam vom înţelege, pentru că este de înţeles, că până şi femeile de 40 de ani cu un corp de 20, vorbesc la telefon cu gura plină.

Promit să vă ţin la curent cu următoarele concluzii pe care le voi trage….

Update:

La cererea publicului postez şi reclamele:

Reclama nr 1:

http://www.youtube.com/watch?v=TF44rYvRuk8
Reclama nr 2:


Reclama nr 3:

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

16 comentarii Adaugă comentariu

 1. Uf, de ce n-ai pus si tu reclamele sa le vaza si ochii mei? ca io nu ma prea uit la tv.

 2. da,Hubba Bubba,ca bine zici…nici eu nu ma uit…deci…vrem si reclamele:D

 3. Cele mai stupide sunt reclamele alea la Cosmote!! :lol: mie mi-a luat ceva timp pana sa incep sa le inteleg si nici acum nu’s sigura inca… Cine naiba le’o face?!
  Cat despre reclama cu Mihaela Radulescu, m-a cam dezamagit :( mie chiar imi place femeia, dar la faza asta cu mezelurile s-a cam gafat..

 4. Din ultima reclama eu inteleg ca nu e femeie care sa nu adore salamul…:D

 5. Eu n-am prins-o niciodată la TV pe Rădulească mâncând salam… :lol:

 6. Oooo…dar sunt unele si mai tampite. Reclama la Fuchs, reclama la Parasinus ( deci aia e chiar penala ) si toate reclamele la produse pentru curatat.

 7. #14 Comentariu nou

  dezastru reclama cu M. Radulescu…daca nu apuc sa schimb postul cind incepe reclama…imi pun degetele in urechi si cant…ca s anu ma enervez auzind asa tampenie

Adaugă comentariu