Închide

Ce vrei să cauți?

Trei reclame de Super Bowl 2014: Jaguar, Kia și Volkswagen

goodtobebadA venit perioada aia a anului în care secțiunea “Advertising” o să gâfâie de la atâtea spoturi publicitare, cum gâfâie congelatorul de carne înainte de Crăciun sau după ce scriu astfel de articole. Asta pentru că Super Bowl XLVIII bate la ușă, reclamele care vin la pachet cu Super Bowl-ul fac valuri pe Internet, iar eu am material de blog, cum s-ar zice.

Așadar, începem în forță cu trei reclame, toate la branduri de mașini:

1. Jaguar – British Villains ‘Rendezvous’ – o frumusețe de spot, care exploatează faptul că mulți “băieți răi” din filme sunt british. Să fie accentul de vină? Să fie stilul lor? Habar n-am! Știu doar că Jaguar a făcut un spot care vine mănușă pe sloganul lor din ultimul timp: #GOODTOBEBAD.

2. Kia – The Truth – o reclamă care îl scoate pe Morpheus de la naftalină, ne aduce aminte de seria Matrix și ne face poftă să o revedem (cred că asta fac în weekend). E destul de spectaculoasă, iar jucăria Kia K900 arată al dracului de bine!

3. Volkswagen – Wings – e simpatică. Am văzut-o ieri, dar nu m-am omorât să o postez pe blog. Așteptam altele mai bune pentru un articol, ca să îi fac loc și ei printre ele. Ce mi se pare foarte tare la ea este faptul că au găsit un insight smart: Volkswagen are pe șosele cele mai multe mașini cu peste 100.000 de kilometri la bord.

 

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

Adaugă comentariu