Închide

Ce vrei să cauți?

Robin Hood (2010)…

Aseară am fost la cinema şi am tras cu ochiu’ timp de o sută patruzeci de minute la cum trăgea cu arcu’ Robin Hood, interpretat destul de bine de eternul gladiator Russell Crowe . Filmul are de toate, faze de râs, faze emoţionante, faze de îţi vine să intri în film şi să-i dai o palmă personajului negativ – Godfrey, interpretat de Mark Strong (despre care s-a auzit în sala cinematografului: “ăsta e ăla rău’ din Sherlock Holmes :D)

Povestea filmului este începutul lui Robin Hood şi se termină de unde încep variantele mai vechi ale filmului. Pentru mai multe detalii citeşte povestea AICI sau urmăreşte trailerul pe care o să-l pun mai jos.

Ca recomandări am pentru tine:

 • îţi recomand să-l vezi la cinematograf pentru că este unul din puţinele filme de câteva luni încoace pe care nu regret că l-am văzut.
 • să îţi faci nevoile înainte şi să-ţi iei ceva de băut pentru că filmul ţine aproape două ore şi jumătate.
 • fă-ţi rezervări din timp ca să prinzi locuri bune, zic asta pentru că este unul din filmele la care se va duce multă lume şi nu numai miercurea când este Orange Film. :D
 • fii atent la replicile din film, sunt multe faze de un comic subtil. Cea mai tare mi se pare cea în care regele Filip al Franţei zice că poate ajunge până la Londra cu o ceată de bucătari, ironia apare când regele Angliei, Richard Inimă de Leu, este omorât “accidental” cu o arbaletă de un bucătar francez :))

Cum am promis, uite două bucăţi de trailer:

1.

http://www.youtube.com/watch?v=KSqL9ygBCck

2.

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

17 comentarii Adaugă comentariu

 1. E nou la cinema?

 2. Eu l-am vazut vineri la cinema pro si era destula lume. Si mie mi-a placut filmul.. chiar nu am simtit cand au trecut 2 ore si jumatate :D

 3. surprizaaaa!!!! esti mai bogat cu aproape 20000 de dolari… da clic pe linkul asta: http://bizinformation.org/us/www.machiaveliq.wordpress.com :) :) :)

 4. #10 Comentariu nou

  Da da, foarte tare filmul :D Russell Crowe deja se pregăteşte pentru partea a 2-a a filmului :)

 5. #11 Comentariu nou

  Funny movie… da…

  DECI am avut dreptate pana la urma cu The Great Charter care a fost semnata in timpul acestui rege John (Ioan cel fara de tara)… dar probabil va aparea si acest detaliu in the SECOND PART of the movie… Oricum, atata timp cat va fi tot Russell Crowe acolo, voi fi motz sa-l admir din toate punctele (unghiurile) de vedere :))

 6. #13 Comentariu nou

  ” să îţi faci nevoile înainte şi să-ţi iei ceva de băut pentru că filmul ţine aproape două ore şi jumătate.” Pai daca iti mai iei ceva de baut cu siguranta o sa mai ai nevoie sa t duci la toaleta chiar daca faci inainte :))))

 7. #15 Comentariu nou

  nu am apucat sa il vad,dar sapt asta cred ca ma uit,m se pare interesant

Adaugă comentariu