Închide

Ce vrei să cauți?

România dansează, un show bine speculat

romania danseazaDacă v-ați uitat la “Românii au talent”, probabil ați observat că nu a fost finală în care să nu ajungă minim o formație de dansatori. Dar parcă, oricât de talentați erau cei care dansau, spectacolul lor pălea în fața unui caz social sau a unui mentalist cu alba-neagra la el.

Românilor le place dansul. Le place să danseze, le place să îi vadă pe alții dansând, o spun audiențele: “Dansez pentru tine”, o emisiune care a ajuns la al 13-lea sezon, ține românii în fața televizoarelor și îi pune să voteze (contra 1.24 euro/ sms) momindu-i cu cazuri sociale și vedete. Dar din schema asta lipseau dansatorii adevărați, profesioniști sau nu, ăia care dansează pe maidan, dansează în săli de dans improvizate, dansează pentru că dansul înseamnă pentru ei un stil de viață.

Tocmai d-asta, cei de la Antena 1 au venit cu ideea să achiziționeze franciza unei emisiuni-concurs în care acei dansatori să se dueleze. Un fel de “Românii au talent” strict pentru dansatori. Așa cum e X-Factor pentru cântăreți.

Acum, sper doar ca “România dansează” să fie un concurs în care diferența să se facă pe scenă și nu pe baza poveștii cu care vin concurenții. Nu aș mai suporta să aud pianul ăla pe fundal, în timp ce concurentul povestește cât de grea e viața. Din partea mea, poate câștiga și Ion Ion Țiriac, dacă participă, important e să danseze, frate!

Juriul “România dansează” va fi format din Monica Petrica (prim-balerină a Operei Naționale), Eduard CRBL (vedetă autohtonă, un bun dansator, are chiar și școala lui de dans) și Mihai Bendeac (actor, om de televiziune, dubios care conduce noaptea cu ochelarii de soare la ochi, individ obsedat de cuvântul “baby”).

Bun, să vedem ce iese din toată schema asta!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

Adaugă comentariu