Închide

Ce vrei să cauți?

Nea Mitică, omul care nu lipsește niciodată de sărbători în familia Ionescu

Nea Mitică este un prieten de familie care îmi zice mereu în glumă (cred) că voia să mă adopte când eram mic. Probabil că pe măsură ce am început să cresc a realizat că a avut mult noroc că nu a reușit să îi convingă pe ai mei să semneze procesul-verbal de predare-primire.

Fără vreo legătură neapărată cu faptul că este în top 3 oameni veseli pe care îi cunosc (pe primele două locuri fiind doi prieteni de-ai mei imaginari), nea Mitică ne vizitează Crăciun de Crăciun cu o seriozitate pe care nu o are nici măcar însuși Moș Crăciun.

Asta pentru că nea Mitică este instalator și, nu știu cum stă treaba în alte familii, dar în familia Ionescu avem un ritual aparte de sărbători: ni se strică mereu ceva la chiuvete. MEREU! Nu am nici cea mai vagă idee cum se întâmplă asta. O exista vreun zeu al instalațiilor sanitare care ne dă tot felul de teste ca să vadă dacă suntem demni de armata lui pentru ziua în care va veni Apocalipsa, habar n-am.

Ideea e că deja avem la loc de cinste numărul lui nea Mitică, iar el știe că nu îl sunăm ca să îi urăm #fieca-uri. Ne vedem personal cu țevile și cheile franceze în mână, ca să reparăm beleaua. Să-i dea Dumnezeu sănătate celui care l-a inventat pe nea Mitică!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

Adaugă comentariu