Azi, pe la ora unu, sună soneria. Mă trezesc confuz și ma uit pe vizor. Erau doi băieți îmbrăcați ca niște corporatiști care vor să-și impresioneze superiorii prin modul serios în care se îmbracă la birou.

Deschid ușa și văd că aveau niște reviste lucioase în mână și aud că încep să îmi bombardeze timpanele cu texte despre nu știu ce turn de veghe și împărăția Domnului Hristos.

Le zic pe un ton prietenos că dormeam și că sunt mahmur ca premierul țării înainte de o întâlnire cu Dragnea.

Nu gustă gluma și realizez că flăcăii nu știu ce înseamnă “mahmur”, asta pentru că mă întreabă la unison dacă am fost la lucru aseară.

Pe mine mă bușește râsul, pe ei îi lovește un damf de rom și eviscerez rapid flacăra discuției zicându-le zâmbind că “Da, am lucrat toată noaptea, am fost în control să eliberez Cuba”.

Le urez spor la treabă, le închid ușa și mă bag la loc în pat să mai veghez câteva ore de somn din turnul mahmurelii.

Îți dai seama că se întorc anii ’90 la loc peste noi când PSD-ul face legea și jmekeria în țara asta, iar pe la uși ne bântuie Martorii lui Iehova. Lipsește un Caritas și-un FNI ca să fie treaba treabă.

Abonează-te la vlog-ul meu zilnic aici. Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1

    “În control sa eliberez Cuba” :))))))))))))))))))

  2. Deja cu chestia asta mai facut sa ma simt enorm de prost ! ..1. Parintii mei sunt martori ai lui Iehova , si cand vad ca cineva isi bate joc de ei mi se pare doar o pierdere de timp..2.. nu i vad rostul acestui articol..deja ai pierdut un abonat. ?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.