Închide

Ce vrei să cauți?

Ce m-a dat pe spate la sezonul 2 True Detective

Am avut mega-ocazia să văd în premieră primele trei episoade “True Detective”. Trebuie să menționez faptul că din tonele de seriale cu care îmi asasinam zi de zi timpul, am păstrat doar două: Hannibal (care a ajuns la sezonul 3 și despre care am aflat zilele trecute că va fi ultimul) și True Detective.

Așadar, mi-au rulat pe retină primele trei episoade ale sezonului 2 True Detective. Primele reacții?

1. După cum ne-a obișnuit și la primul sezon, intro-ul este bestial. Direct piele de găină pe hormoni de creștere. Povestea sezonului 2 este la fel de naturală și credibilă precum cea din sezonul 1. Nimic exploziv, nimic superficial.

2. Dacă în primul sezon erau doi detectivi implicați, acum sunt trei, iar mixul dintre ei este fantastic. Fiecare cu problemele și secretele lui. Serialul pune mult accent pe viața și rănile personalităților celor trei detectivi.

3. Eu mă așteptam ca senzația serialului să fie Colin Farrell (care joacă rolul unui detectiv corupt și înecat în probleme), dar Vince Vaughn te va rupe instant pe genunchi. Nu l-am văzut niciodată atât de dur, de gangster și de îngândurat. E o scenă la finalul episodului 3 (no spoilers!) în care nu mă așteptam să îl văd vreodată.

Dacă vreți să vedeți primul episod (în caz că nu ați făcut-o deja), puteți face asta pe HBO GO chiar și fără abonament: click aici. Eu zic că merită!

Mulțumesc, HBO România, pentru ocazia de a vedea cele trei episoade! :)

—————————————————————————————————-

Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi una bucată Like aici!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.