Închide

Ce vrei să cauți?

Un sfat pentru cei care vor să se bucure de filmul Furious 7

În momentul în care pășiți în sala de cinema și vă plasați strategic fundul în scaunul de pe ultimul rând central, aveți grijă să vă dați logica pe “silent”. E un butonaș în spatele urechii stângi, trageți de el și o să vă vibreze scurt capul. Din acel moment o să fiți “dumb & happy” și vă veți bucura cu adevărat de super-acțiunea unui film aflat pe steroizi și cox.

Ca să ducă seria Fast and Furious la un nou nivel, oamenii s-au jucat cu legile fizicii reușind să creeze o struțo-cămilă-crocodil, mixând cu succes filmele cu supereroi, cu cele SF și cu cele din seria Die Hard.

Nu are rost să vin cu spoilere și texte în care vă zic să fiți atenți la nu știu ce fază, vă zic doar să aruncați un ochi pe scena de mai jos ca să înțelegeți cam în ce zonă se duce Furious 7 de data asta și apoi înmulțiți cu zece. Cam atât de spectaculos e.

De văzut clar la cinema.

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Ce ma oftica pe mine cel mai tare, este faptul ca bruce willis e prea batran pentru a mai continua seria cu die hard….acolo mai era si ceva umor. Furios si uite in afara de primul film, a fost un mare fas….parerea mea

  2. #2 Comentariu nou

    Frumoasa scena, abia astept sa vad filmul.

Adaugă comentariu