Închide

Ce vrei să cauți?

Snow White and the Huntsman

Un film ciudat pe care nici nu pot să-l vorbesc de rău, dar nici să-l recomand.

 

Charlize Theron este Regina cea Rea, este superbă, este hidoasă, este răzbunătoare, are traume din copilărie și ținute extraordinare.

 

Fetișcana aia din Twilight, Kristen Stewart, este o Albă ca Zăpada în permanență tristă și cu lacrimi în ochi (vă sună cunoscut?!?).

 

Dacă chiar asta “a vrut să zică autorul”, atunci au ales-o perfect pentru rol. Păcat că sunt multe momente în film în care rolul o obligă să ia atitudine și să facă ea ceva, iar reacția publicului va fi întotdeauna o pufnitură în râs.

 

Vânătorul cel Războinic este Chris Hemsworth, ăla de-l joacă pe Thor, iar personajul de recuperator, salvator și gagiu bine îl prinde.

 

Povestea clasică a Albei ca Zăpada, aia pe care o știm noi, este băgată într-un blender și amestecată până la desfigurare. Albă ca Zăpada este sursa nemuririi pentru Regina cea Rea. Evadează din turnul negru în care este ținută prizonieră încă din copilărie. Călătorește zile întregi, fugărită de trupele Reginei, dar ajutată de Vânătorul cel Războinic și de cei șapte pitici. Prințul este mirajul care o face să mănânce mărul iar sărutul Vânătorului o va trezi la viață. Albă ca Zăpada se întoarce, pe cal,  ca să își recapete castelul, tronul și pământul, alături de poporul fugit din calea Reginei.

 

De fapt, tot filmul este ca stilul de șofat al unui începător pe autostradă. Are scurte porțiuni în care îi dă blană cu pedala de accelerație la podea, iar în restul drumului merge cu viteză redusă. Genul de film pe care dacă îl iei la bani mărunți, vei realiza că povestea nu prea se leagă, iar singurele lucruri care sunt puse acolo să te impresioneze sunt actorii, costumele și efectele speciale.

 

Repet, nici nu pot să zic despre film că este unul prost, dar nici nu vi-l pot recomanda. Mergeți pe barba și portofelul vostru la el. :)

 

Trailerul de rigoare:

 

 

Le mulțumesc celor de la RoImage pentru invitația la avanpremieră.

 

Dacă vrei să fii la curent cu articolele care-mi ies din mână, apasă aici.

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    L-am vazut si eu aseara si mi-a lasat aceeasi impresie. Chiar cred ca putea iesi ceva cu adevarat bun daca dadeau mai multa importanta detaliilor. Mi se pare ca nu au conturat suficient de bine anumite scene…

Adaugă comentariu