Închide

Ce vrei să cauți?

Cocktailul verii: BIZ Social Media Summer Camp 2016

De două ori pe an vin cu câte un articol pe ecranele voastre în care vă recomand un cocktail pe care ar trebui să îl savureze orice om ale cărui activități profesionale implică zona de social media.

Cocktailul despre care vorbesc este pe bază de informații din zona de social media marketing, socializare cu niște oameni super-tari din industria de comunicare și distracție demnă de share-uit excesiv pe Facebook.

Primul cocktail al anului 2016 este BIZ Social Media Summer Camp și îl veți putea gusta timp de patru zile într-un peisaj numai bun de pus pe Instagram, la Pârâul Rece, în Predeal.

Informațiile din cocktail vor fi atent selecționate de Lorand Balint, Oana Bulexa, Monica Jitariuc, Cristian Manafu și mulți alți speakeri (îi găsiți aici pe toți). Socializarea va fi în regim de vacanță în familie, iar informațiile pe care le vei afla la o bere vor desăvârși prezentările cu care vor veni speakerii. Distracția va fi boost-uită de petrecerile care sunt doza pură de energie a acestui cocktail.

Eu vă foarte recomand să vă înscrieți și să luați parte la această tabără de social media marketing. O să fiu acolo, pe baricade, trăgând informații și cadre pentru vlog-ul zilnic. :)

biz-sms-camp

Partenerii ediției sunt: Staropramen, Garanti Bank, Doppelherz, Banca Transilvania, Farmec, Chivas, Siviero Maria, Flanco, MSL Group The Practice, TNT, Enel, Dr Oetker, Domeniiile Samburesti și Jubile Catering.

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

Adaugă comentariu