Închide

Ce vrei să cauți?

Sorin Ovidiu Vântu și call center-ul din pușcărie

SOV telefoane din puscarieCei care mai aruncă un ochi pe articolele mele știu că îmi e drag de Sorin Ovidiu Vântu ca de o fiolă de la Bruno bubuită în shaormerie.

 

În ciuda faptului că niciun tribunal nu l-a acuzat pentru furtul pervers de la FNI, asta pentru că tipul este de un geniu unsuros, eu l-am etichetat de individ și l-am pus în aceeași categorie cu hoții de buzunare, chiar dacă este în top 5 bogătași declarați ai țării.

 

Revenind la scopul și traiectoria articolului, domnul Vântu este de ceva timp la mititica și, conform Digi24, judecătorii i-au respins cererea de eliberare condiționată pentru că a ieșit la iveală faptul că a dat peste 3300 de apeluri telefonice de pe un telefon care îi ținea de urât noaptea în celulă. Ce-i drept, e greu să conduci un mic imperiu media & alte combinații doar din vizitele de la vorbitor.

.

Curiozitățile pe care mi le-a ridicat la fileu știrea respectivă sunt următoarele:

.

 Care era ROI-ul pe apel?

.

• Domnul Vântu era pe cartelă sau pe abonament? Dacă avea cartelă, dădea bip? Dacă era pe abonament, avea minute în rețea cu colegii de penitenciar? Dar cu directorul penitenciarului?

.

Dacă avea smartphone, a fost tentat să își updateze statusul de Facebook? Exemplu: “Al dracu’ să fie ăla care se mai apleacă după săpun!”

.

• S-a simțit furat când polițiștii i-au confiscat telefonul?

.

Prima reacție a celor apelați de Sorin Ovidiu Vântu era să creadă că este o farsă?

.

• Adrian Năstase cum scrie pe blog din pușcărie?

 

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

Adaugă comentariu