Închide

Ce vrei să cauți?

De ce e bine să stăm în case? (EXPLICAȚIA)

Oamenii de la Vox mi se par printre cei mai curați creatori de conținut de pe tot Internetul. Și d-asta pun cu cea mai mare încredere în acest articol un clip dintr-ale lor în care explică de ce distanțarea socială este un instrument extraordinar de puternic în lupta cu Coronavirusul.

Consumați-l și dați-l mai departe:

Și dacă tot stăm în cuiburi în perioada asta, vă foarte recomand seria Explained de pe Netflix. E făcută de Vox. Și, desigur, vă recomand și canalul lor de YouTube. Este aur curat. Pwp!

Abonează-te la vlogul meu aici. Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

 

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. Vezi ce se intampla cand nu fierbi bine liliacul ! :) Zilele astea am citit, dar sper sa fie fake news, cum ca ne paste o noua epidemie, tot din china. Ar fi murit unu in timp ce se indrepta catre munca. Nu mai retin exact unde am citit.

  2. #2 Comentariu nou

    Ca sa continui gluma, daca tot nu a fost fiert bine liliacul si tot trebuie sa stam in casa, nu inteleg de ce nu ai vrea sa stai? De data aceasta chiar nu trebuie sa facem nimic decat sa stam pe canapea pentru a salva omenirea. In plus, oamenii aceia cu care imparti aceeasi locuinta sunt oamenii pe care i-ai ales chiar tu sa stai. Oricum, foarte buna explicatia celor de la VOX.

Adaugă comentariu