Închide

Ce vrei să cauți?

Ştiinţă & Tehnică

Ştiinţă & Tehnică este o revistă a cărei istorie începe în 1884 dar care, ironic, exact în perioada în care ştiinţa şi tehnica evoluează în permanenţă, este nevoită  să ia o scurtă pauză între 2008 şi 2011. Este genul de publicaţie care te trage de guler şi îţi şopteşte civilizat la ureche “Omule, nu rămâne în urmă cu viitorul!”.

 

Nu am pus mâna, fizic, pe un exemplar până acum dar sigur o voi face în viitorul apropiat, asta pentru că îmi aduce aminte de revistele alea, gen ATLAS,  pe care ne obligau profesoarele de Chimie, Botanică sau Geografie, în  şcoala generală, să le cumpărăm.

Ce-i drept era o situaţie Win-Win, noi mai învăţam chestii noi – le citeam dacă tot dădeam banii, iar profesoarele pupau şi ele un comision-ceva la un număr “n” de reviste vândute.


Revin, oamenii au şi un site interesant prin care merită să vă rătăciţi câteva zeci de minute, site care vă oferă şi detalii ca să vă abonaţi, dacă doriţi, la tehnica şi ştiinţa care ne bat în fiecare zi la uşă.

 

Postare făcută la ideea lui Chinezu, care pune la bătaie un premiu în bani (acordat prin tragere la sorţi), dar pe care am zis să o aştern pe ecranele voastre mai mult pentru a face cunoscută una dintre puţinele reviste de pe piaţă care chiar merită promovate.

 

 

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. repede la bani, eu dadeam bere

    • #2 Comentariu nou

      @Piticu21: Damn, şi n-am fost pe fază! Data viitoare percutez! :D

Adaugă comentariu