Închide

Ce vrei să cauți?

O chestie foarte tare descoperită pe ștrandul Neptun din Arad

În complexul ștrandului sunt peste 300 de căsuțe de vacanță. Toate au o curte de până în 100 de metri pătrați, cât să trântești un grătar, un balansoar și niște corturi pentru eventuali oaspeți.

casa strand neptun 1

Din câte am înțeles de la un paznic, casele pot fi închiriate pe durata verii, dar la cât de bine arătau unele case (renovate/colorate, cu grătar mare din cărămidă, peluză verde etc.), pun pariu că respectivii chiriași au închiriat casele pe o perioadă generoasă de timp.

casa strand neptun 2

Nu e ditămai vila de vacanță pe malul lacului Snagov, dar sunt absolut sigur că toți chiriașii lor sunt super-încântați să iasă în weekend la un grătar și-o baie la ștrand și să aibă posibilitatea de a rămâne peste noapte la locul faptei.

casa strand neptun 3

M-am simțit puțin ca în povești cu toate casele alea colorate pe lângă mine. :)

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

3 comentarii Adaugă comentariu

  1. mișto mișto. să stai acolo pe toată perioada verii. cât o fi chiria? poate mei ieftin ca intretinerea pe luna. te duci acasa numa sa faci baie… ca dus faci zilnic la strand

  2. #2 Comentariu nou

    Se inchiriaza pe an. Poti sa mergi oricand sa incingi gratarul sau sa golesti sticle.

  3. Am mai vazut din astea langa Botosani, la statiunea Agafton. Doar ca le inchiriai pe zi, cu rezervare facuta mult inainte.

Adaugă comentariu