Închide

Ce vrei să cauți?

Sunt liber de ziua mea

Și nu zic asta ca un sclav proaspăt scăpat dintr-o fermă de bumbac sau ca un fin consumator al sloganului ProTV. O zic din perspectiva unui individ care lucrează într-un grup de companii care a oferit astăzi o zi liberă tuturor angajaților.

Totul a pornit de la campania radioului-frățior din grup, Itsy Bitsy, care și-a dorit să facă din 1 iunie o zi liberă națională în care părinții să petreacă timp de calitate cu copiii lor. Să fie cu adevărat o “zi a copilului”. Campanie la care a pus umărul tot grupul, inclusiv GMP PR, agenția în care lucrez.

Alături de Itsy Bitsy au mai luptat pentru această cauză mai multe persoane publice, printre care Andreea Marin și Virgil Ianțu, iar senatoarea Rozalia Biro și deputata Claudia Boghicevici au susținut demersurile legislative în parlament ca 1 iunie să devină zi liberă națională.

Momentan din punct de vedere legislativ toată inițiativa este în așteptare, dar tot GMP Group-ul a hotărât să stea acasă astăzi, chiar dacă nu este o lege dată în direcția respectivă. Să sperăm că la anul vom face asta acoperiți și de lege, pentru că tare ar fi frumos să se bucure toți copiii și părinții din România de așa ceva.

Altfel, cei de la Itsy Bitsy organizează astăzi în parcul Al. Ioan Cuza din Bucureşti evenimentul “Copiii colorează viaţa”. Găsiți mai multe informații aici.

ziua-mea

Abonează-te la vlog-ul meu zilnic aici. Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

1 comentariu Adaugă comentariu

Adaugă comentariu