În urmă cu aproape două luni am fost la o întâlnire lejero-relaxată cu șefii eMAG în cadrul căreia ne-au povestit una-alta despre planurile de viitor ale companiei. Pe final de întâlnire ne-au arătat câteva chestii tari pe care le-au pus la cale programatorii pe site. Unii le spun Easter Eggs, el le zic “chestii tari”.

Pe scurt, totul se învârte în jurul căutărilor, adică în jurul search bar-ului. Dacă scrii în căsuța respectivă “Black Friday”, îți va apărea câte zile mai sunt până la mândra sărbătoare consumeristă de care ne bucurăm cu toții an de an mai ceva ca de Crăciun.

Cea mai tare dintre căutări mi se pare “vreau să știu adevărul”, care îți umple finuț ecranul cu clasicul “Matrix Code”:

Screen Shot 2016-07-09 at 13.16.32

Acum, o să fiu băiat finuț și nu o să vă dau cu spoiler total pe toate căutările și o să vă zic doar ce să căutați, ca să vă jucați și voi cu search-ul site-ului respectiv. So.. căutați următoarele cuvinte și expresii: “blur”, “roz”, “vintage”, “star wars”, “negativ”, “alb negru” și “m-am saturat”. Probabil mai sunt și altele, dar încă nu le-am aflat. :)

Pe lângă joculețele astea, cei de la eMAG au mai venit cu câteva scurtături în căutari care îți permit să cauți mai precis printre foarte-multele produse pe care le au în stoc. Găsiți ghidul mai jos:

infographic_cautare_emag

 

Abonează-te la vlog-ul meu zilnic aici. Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.