Închide

Ce vrei să cauți?

Tolo, nu e ok!

not okZău de am ceva cu Ana Maria Brânză! O respect pentru munca și performanțele ei, iar acest articol nu este despre sportivul multimedaliat, cât este despre articolul lui Tolontan și femeia de 28 de ani care a ieșit în club cu prietenul ei. Și care “întâmplător” a fost prinsă pe cameră de cei de la Cancan.

Nu pot fi de acord cu Cătălin Tolontan când afirmă că nu este mare caz că o femeie matură se îmbată în așa hal încât nu se mai ține pe tocuri și cade peste gard ca Dorel, punându-și partenerul în ipostaza penibilă de a o căra acasă ca pe sacul de cartofi.

Eu, personal, nu sunt genul de bărbat care se uită ciudat la femeile care beau, este fun să te amețești si să stai la palavre stupide sau existențiale cu o persoană de sex feminin, dar sunt genul de bărbat care nu ar sta niciodată lângă o femeie care m-ar pune în situația penibilă de a o remorca din club. Asta pentru că nici eu nu mi-am pus vreodată partenera într-o astfel de situație, oricât de mult îmi place șprițul și petrecerea, și sunt de părere că una dintre cele mai mari calități ale femeii este cumpătarea.

Totuși, îi recomand Anei să aibă grijă pe viitor cu ce oameni se înconjoară când iese la un șpriț, asta pentru că 99% din fazele de tip paparazzi sunt alimentate de un pont primit de la apropiații unei vedete sau chiar de la vedetă, dornică fiind de publicitate (ceea ce, mai mult ca sigur, nu este cazul în această situație).

P.S. Neexperimentații în domeniul șprițuielii nu apucă ora 6 în club și nu au în ritual o oprire la shaorma (asta e pentru “pour le connaisseur”, cum s-ar zice).

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

Adaugă comentariu