Închide

Ce vrei să cauți?

Tot respectul pentru biciclişti!

Gaşca mea de de prieteni frumoşi de nebuni a pus mână de la mână şi mi-a luat o bicicletă. O mare parte a găştii deţinând informaţii despre “trauma copilăriei mele”: nu am avut bicicletă când eram mic. :)

Ei bine, după şpriţuiala corespunzătoare, ce a avut loc la petrecerea care a udat bicicleta şi cei 26 de ani pe care i-am împlinit, am plecat spre casă cu bicicleta… Asta în condițiile în care mă trezisem din starea de “fericire”, după ce am stat pe câteva sticle de apă plată. :)

Urmarea poate fi folosită cu încredere de către orice candidat la Primăria Capitalei:

Pe un traseu de câțiva kilometri am fost atacat de opt ori de câinii comunitari, totul culminând cu momentul în care, pe șoseaua Fundeni, am fost atacat în același timp de două haite, care au venit stategic atât din stânga străzii, cât și din dreapta. Moment în care m-am panicat maxim și am frânat aiurea, dându-mă peste cap cu bicicletă cu tot. :))

Căzătura a fost atât de spectaculoasă încât până și cele doua haite de câini s-au speriat și au rupt-o la fugă…

În urma micului meu accident m-am ales cu o julitură mică la genunchi și cu un ecran crăpat la smartphone. Să le dea Dumnezeu sănătate celor care nu au făcut nimic cu patrupedele astea, zic! :)

Uitați traseul pe care l-am făcut cu bicicleta și zonele (punctele negre) în care am fost atacat de câini (punctul negru încercuit este locația cascadoriei):

Dacă vrei să fii la curent cu articolele care-mi ies din mână, apasă aici.

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

11 comentarii Adaugă comentariu

 1. morala: don’t drink and ride

 2. #3 Comentariu nou

  Sa te bucuri de ea si fara alte incidente…Succes la pedalat!

 3. #4 Comentariu nou

  Macar bicla e ok? :)))

 4. #6 Comentariu nou

  Salut. O sa iti dau un sfat pentru intalnirile cu cainii. Incetineste la 5km cand treci prin dreptul lor. Daca te urmaresc da-te jos de pe bicicleta si nu sta cu spatele la ei. Daca ai viteza mare si ai liber in fata, asigura-te ca ai cam 30km/h si nu o sa ajunga la tine. Folosesc metoda asta dintotdeauna si nu am avut probleme. In plus cand treci pe langa ei da la pedale in continuu chiar daca nu este nevoie la viteza minima pe care ti-am recomandat-o. Am concluzionat ca-i deranjeaza si sunetul pacait care se produce cand nu dai la pedale. Si mereu sa te uiti in ochii lor cand ii confrunti. Fara frica. Succes!

  • #7 Comentariu nou

   @Daniel, îți foarte mulțumesc! O să încerc asta! :D

 5. Încearcă cu un aparat cu ultrasunete. Vezi dacă ai vreun prieten care folosește unul care să dea rezutate. Să nu dai banii degeaba.

  Eu prefer spray-ul paralizant. Îi las să se aproprie cât vor ei… :)))

  • #9 Comentariu nou

   @LunaViteB, îți place tensiunea momentului! :)) ms de pont!

Adaugă comentariu