Închide

Ce vrei să cauți?

Unde am mâncat cei mai buni burgeri în București

La începutul lunii am zis că o să încep să mă fac util pe plan gastronomic și pentru cei care preferă formatul text în detrimentul celui video. Cu alte cuvinte, o să scriu din când în când câte un articol cu recomandări de localuri cu mâncăruri demne de menționat și, mai ales, de încercat.

Așadar, astăzi vă veți clăti ochii cu câteva recomandări de burgărași (“bărgărași” – pentru cunoscători) cu care cred eu că ar trebui să vă împrieteniți papilele gustative, asta dacă nu ați făcut-o deja. Zic să începem!

Ză Lokal (link)

Locșorul ăsta este primul care îmi vine în minte pentru că i-am descoperit burgărașul fără să știu, când mi l-a trimis Unchiul Jack acum ceva timp. Ulterior am ajuns și fizic în locație și m-am îndrăgostit de Beef Blue Cheese și de Ză Burger. O mențiune specială merită și Pulled Pork-ul prestat de Melinda joia, dar și clătitele despre care cred că sunt cele mai bune din București.

Găsiți aici vlogul în care am vizitat prima oară Ză Lokal.

Circus Pub (link)

Ăsta cred că este locul cu cei mai buni burgărași din oraș. Când i-am descoperit le-am dat coroana, ulterior s-a mai stricat treaba, dar la ultima vizită (care a fost relativ de curând) le-am înmânat la loc locul I. Fun Fact, chiar ieri au primit premiul pentru Best Burger 2017 de la Food Truck Society Awards. Localul este unul de cartier așa, e vizavi de Parcul Circului, pe Bd. Lacul-Tei, dar vă recomand să vă faceți rezervare pentru că e posibil să nu prindeți masă la fața locului.

Demn de menționat mai este și sosul cu care vin cartofii. Dacă ar exista așa ceva la vânzare, mi-aș umple frigiderul cu el.

Găsiți aici vlogul în care am vizitat prima oară Circus Pub.

Re:Modelier (link)

Ăsta-i un loc unde poți să îți faci tu burgărașul. Alegi ingredientele, carnea și chiar și chifla. E important să alegi și chifla pentru că altfel ți-l aduc fără chiflă. Fără mișto. Am pățit asta. :)) O să primești o hârtie pe care bifezi toate cele. Carnea este foarte bună. Recomand și ginul. :D

Găsești aici vlogul în care am fost la Re:Modelier.


South Burger (link)

Ăsta-i un bar de cartier în Berceni. Am fost la recomandările altor camarazi pasionați de burgeri și chiar m-a dat pe spate calitatea produsului. Din păcate poza de mai jos este printre cele mai proaste poze pe care le-am făcut vreodată unui burgăraș. La fel, sunați de dinainte, să nu aveți vreo surpriză că nu prindeți masă.

Găsești aici vlogul în care am fost la South Burger.

Sardin (link)

Chiar dacă nu este genul de loc unde te-ai aștepta să găsești un burgăraș fantastic, au o porție de doi mini-burgărași super delicioși. Nu sunt de-o complexitate fantastică, dar carnea este cu adevărat specială. Ar fi fost mișto dacă aveau niște cartofi serioși alături, au niște paie super-subțiri care sunt drăguțe în poză, dar nu își fac treaba ca niște wedges cinstiți.

Găsești aici vlogul în care am fost prima oară la Sardin.

Vivo (link)

Ăsta este unul dintre cele mai lăudate locuri din oraș pentru burgărașii din dotare și eu chiar cred că își merită laudele. Calitate-preț stau excelent. Nu sunt cei mai wow din oraș, dar când vrei să mergi la sigur să bagi la ghiozdan ceva cinstit, ei sunt ce trebuie.

Găsești aici un vlog pe bază de burgeri de la Vivo.

Osho Primăverii (link)

Ăsta-i burgărașul fițos. E scump și bun. E o experiență de încercat cel puțin o dată. Calitatea cărnii este brici, iar combinația cu ingredientele este ce trebuie. Am mâncat aici acum un an și ceva, am zis că revin, dar nu m-am organizat suficient de bine. Mereu sunt pe fugă de încercat locuri noi. Bonus, au și un burger mișto cu înghețată.

Găsești aici vlogul în care am fost la Osho.

Alte locuri demne de menționat

5ENSI – au un burgăraș cinstit și un desert de tip bombă calorică (găsiți vlogul aici).

Hard Rock Cafe – am înțeles că sunt blană-bombă burgărașii, nu i-am testat, dar mi-am făcut de cap cu un desert fantastic (găsiți vlogul aici).

Flying Pig – au un Pulled Pork de povestit nepoților (găsiți vlogul aici).

 

Altfel, dacă nu vă este frică de formatul video, găsiți o groază de localuri finnese pe care le-am testat aici, în Ghidul Ionescian al localurilor.

Abonează-te la vlog-ul meu zilnic aici. Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

4 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Doar 2 locuri merita vizitate pentru burgeri în București… De fapt, doar 1, celalalt fiind doar “honorable mention”.

  The one and only is Hard Rock Cafe. Și de aici, doar Legendary Burger. Restul sunt deja prea încărcate și se depărtează de ideea de burger.

  Celălalt loc e Emte.

  Oricare alt joint e doar o încercare nereușita.

  Nu ma credeți, încercați Legendary Burger de la HRC și pe urma încercați să mai mâncați burgeri în alta parte :) Once you go Legendary, you never go back

 2. #2 Comentariu nou

  Cred ce cel mai bun loc pt burgeri e la restaurantul Brasserie de sus de la Unirii. Am fost si la Vivo, si HRC, dar niciunul nu m.a impresionat. Ba prea sarat, ba prea nesarat, prea putina carne sau pur si simplu nu era bun. Incearca sus la Unirii, si spune.mi cum ti se pare. Pacat ca nu au si in alte locatii.

 3. #3 Comentariu nou

  Referitor la circus, degeaba burgerii sunt buni daca servirea e varza. Timpul de așteptare este foarte mare, nu recomand sub nicio formă, o sa va umflati de nervi.

 4. #4 Comentariu nou

  Incercati Peter Burger ! Eu zic ca e cel mai bun ever …

Adaugă comentariu