Închide

Ce vrei să cauți?

Următoarea jucărie pe care o să mi-o cumpăr pentru vlog

Probabil o să îmi fac abonament la preșul de la intrare, dar jucăria asta trebuie să intre în trusa de scule mariciană până la finalul anului.

Este vorba despre Ronin S, un gimbal pentru camere de până la 3,6 kilograme. Costă 700 de dolari, la F64 încă nu a apărut pe site și tind să cred că va ajunge în România pe la finalul verii. Cam trei luni din momentul lansării i-a luat și lui DJI Osmo Mobile 2 să ajungă în magazinele din România, deci bănuiesc că tot atât îi va lua și lui Ronin S.

Partea amuzantă e că, dacă îmi iau un stabilizator de 700 de dolari, va trebui să îmi iau și o cameră mai serioasă. Momentan am un Canon 80D în teste și îmi face cu ochiul. Ar mai fi și Canon M50, dar aștept să îl testez și pe el ca să pot să iau o decizie. Orice recomandare din partea voastră este mai mult decât binevenită.

Aruncați un ochi pe clipul lui de prezentare:

Abonează-te la vlog-ul meu zilnic aici. Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

3 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  și camera aia RED 8K cand?
  hai ca tu ai bani, nu e problemă?

 2. #2 Comentariu nou

  N-ar fi rau. Totusi, vezi si chinezariile. Faci treaba si cu ele, sunt unele cu follow focus ok. Ah, vezi sa fie full compatibile cu camera ta. Si nu te hazarda la greutate. Oboseste mana rapid. :)

 3. Uite ce zice un nene care trăiește din video. Nu sunt prea bun eu pe treaba asta, dar înțeleg că e mai important talentul, cum filmezi, nu neapărat aparatura.
  https://www.youtube.com/watch?v=DniVfYveaiQ&t=228s

Adaugă comentariu