Închide

Ce vrei să cauți?

Ursus nefiltrată, tată!

Ursus nefiltrată mi se pare o idee mai soft față de celelalte beri nefiltrate pe care le beau în mod normal (Holsten sau Ciuc), dar și mai amară. Momentan se găsește doar în anumite baruri din București și nu vine îmbuteliată la sticlă. Este servită doar la draft  pentru că are 7 zile termen de valabilitate.

 

Mi se pare o bere destul de bună, dar sunt foarte subiectiv, asta pentru că la această concluzie a contribuit maxim faptul că la contactul cu berea eram rupt de căldura de afară iar modul fin în care berea s-a contopit cu organismul meu încins a fost un fel de binecuvântare.

 

Dacă vreți să o testați și voi, o puteți găsi în următoarele baruri din București:

 

 

Fire Club, Gin Factory, Curtea Berarilor, Elephant Pub, Pub Fratelli, Orient Express, Muse, James Joyce, Irish Pub Unirii, Irish Pub Titulescu, Sailor’s , Pub Logistic, Taverna La Misto, La Rond, Terasa cu Flori, Echinox, Carturesti, E varza, Thalia , Piranha, Trattoria 20, Shogun, Texas, Grill Pub, The Roof, Equinoxe Pub, Piccola Pizzeria, Anmar, Forno Döro, La Mosu, Old Nick Pub, Zasen, Trattoria Verdi, Recreative Sport , La Bibi, Robin Hood Pub, Marriott,  Taverna Sarbului, The Coffe Store, Café Manuc, Student Pub.

 

 

 

Dacă vrei să fii la curent cu articolele care-mi ies din minte și mână, apasă aici.

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. Naaa, nu-mi place berea nefiltrata!

    • #2 Comentariu nou

      Probiu, mai am câțiva amici care nu suportă berea nefilitrată. Mie mi se pare bestială.

Adaugă comentariu