Închide

Ce vrei să cauți?

Dragostea durează un an: Vând iPhone 7 Plus (128GB)

Anul trecut pe vremea asta primeam 1000 de euro de la Zuzu ca să dau o petrecere cu prietenii. Într-un moment de dileală totală am decis să fac o schemă diabolică și să dau petrecerea respectivă #pebaniiprietenilor, iar eu să sparg mia de euro pe un iPhone 7 Plus. Elegant, cum ar veni. Pentru cei care vor să rememoreze acțiunea, puteți să aruncați un play și-un ochi pe cele două vloguri dedicate nebuniei: vlog 1, vlog 2.

Ei bine, în lumina faptului că Telekom mi-a dat pe mână un iPhone 8 Plus să-l testez pe o perioadă de câteva luni, timp în care va apărea iPhone X și sigur o să vreau să mă împrietenesc cu el, cu sau fără alți bani de la Zuzu, am decis să vând iJucăria din dotare.

Așadar, vând celebrul iPhone 7 Plus de 128 GB luat cu banii de la Zuzu, care vine la pachet cu: încărcător, cablu de date, husă originală, căști originale cu cablu lightning, adaptor pentru jack.

iPhone-ul este codat în rețeaua Orange și mai are garanție încă un an, până pe 31 octombrie 2018. Nu am avut nicio problemă cu el, se mișcă impecabil și arată bine spre foarte bine. Nu l-am scăpat din mână, nu a suferit șocuri fizice sau emoționale.

Nu i-am pus folie de protecție, ca să nu omor frumusețe de experiență Apple, d-asta are niște zgârieturi foarte fine pe display. Zgârieturile respective sunt aproape insesizabile, le vezi doar când e display-ul stins și te uiți atent la lumină.

Pe spate are niște urme de uzură tipică de telefon ținut în buzunar și scos din cinci în cinci minute să verific notificările. Vezi partea din stânga jos.

Pe lateral, în partea superioră, are un mic punct unde i-a sărit vopseaua. Habar n-am ce a pățit acolo, asta pentru că, repet, chiar nu l-am scăpat din mână sau ceva.

Preț

Suma de lei grei pe care o cer pentru jucăria mai sus prezentată este de 2500 de lei și nu este negociabilă. Nu mă bag la schimburi sau alte combinații. Cum vă ziceam, iJucăria nu a avut nicio problemă de când mi-am cumpărat-o, nu a văzut service-ul sau ceva de genul. :)

Nu plănuiesc să o pun la vânzare pe OLX momentan, asta pentru că mi-ar plăcea să ajungă în mâinile unui cunoscut sau urmăritor al blogului/vlogului. Până la urmă iJucăria de față este o bucățică vie din istoria campaniilor cu bloggeri/vloggeri. :))

Abonează-te la vlog-ul meu zilnic aici. Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

5 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Preț?

  • #2 Comentariu nou

   “Suma de lei grei pe care o cer pentru jucăria mai sus prezentată este de 2500 de lei și nu este negociabilă. Nu mă bag la schimburi sau alte combinații.”

 2. #3 Comentariu nou

  Salut., ma interesează telefonul. Întrebare scurta…. pana la urma de unde este telefonul de la orange sau telekom? Câta garanție mai are Si de unde?
  As putea sa ofer 2200 dacă totul este ok. Mersi!

  • #4 Comentariu nou

   Salut. În articol găsești toate informațiile. Inclusiv faptul că eu cer pe el 2500 de lei. Dacă aflu la cine ai văzut anunțul, o să îi dau persoanei 200 de lei.

 3. Salutare,
  mai este valabilă oferta? Dă-mi pe mail un eventual răspuns.

Adaugă comentariu