Închide

Ce vrei să cauți?

Și vedetele pline de bani reacționează copilăros la despărțiri

Am citit la Vali că Mădălina Ghenea s-a despărțit de gagic (sau invers) și sincer nu mă interesa prea tare subiectul dacă nu îi vedeam cele patrusutezecemiidouăsutetreizecișidouă de postări de pe Instagram cu el.

Ca tot omul, i-am dat follow respectivei gagici pe Instagram acum ceva timp. Nu sunt un utilizator fanatic de Instagram, cred că deschid aplicația respectivă de maxim trei ori pe zi, dar când o deschideam, printre primele postări erau ale Mădălinuței cu flăcăul respectiv.

Femeia posta în draci poze și clipuri cu el cât erau împreună. Ba că erau în pat și își făceau selfie-uri în oglinda din tavan, ba că muncea omul, ba că mergeau cu Lamborghiniul pe undeva prin Franța sau cu Rolls Royce-ul prin New York. Chestii banale, omenești, de le vezi constant în feed la prieteni și apropiați. :)

Pentru că sunt un masochist certificat, i-am dat și lui follow, ca să îmi iau supradoză de iubire de bogătași. Să văd și eu cum se răsfață baștanii lumii atunci când se iubesc.

Omul băga de două ori mai multe postări cu ea. Ba că s-au tatuat împreună, ba că umbla femeia în halat prin casă, îi mai dădea repost-uri la clipuri, d-astea. Sticle aurite de șampanie, mașini de sute de mii de euro, diamante și alte nebunii de milionari. Viață serioasă, nu ursuleți de pluș și bonuri de masă.

Acum, primul lucru pe care l-am făcut când am citit la Vali că s-a rupt lanțul de iubire a fost să mă duc pe conturile lor de Instagram, să le savurez suferința. Contul lui și contul ei.

Mădălinuța a trecut la poze cu ea din reviste și câteva poze inspiraționalo-sexy, iar flăcăul nostru se concentrează pe postări despre muncă și selfie-uri la bustul gol în oglindă.

Partea amuzantă e că flăcăul a șters toate pozele cu românca noastră. Și când zic “toate” mă refer la kilogramele serioase de poze care până zilele trecute ne anunțau că se iubesc ca-n legendele grecești și că sunt fericiți maxim ca-n spiralele lui Bivolaru. Fix ca un puști de liceu supărat că a prins-o pe gagică-sa cu Andone. :)

În shimb, Mădălina a păstrat o parte dintr-ale ei, probabil de lene sau pentru că dă bine la portofoliu. Lipsesc destule, dar tot vă puteți face o idee despre telenovela lor mondenă. Erau interesante alea cum se filma botoasă în timp ce el conducea Lamborghini-ul.

Știu că par o țață care stă pe piatră în fața curții și vorbește despre cuplul fierbinte al satului, dar vă rog să mă credeți că mi-au exasperat feed-ul de Instagram cu povestea lor de dragoste care a ars repede, dar intens la capitolul postări pe rețele sociale.

O să-mi fie ușor dor de ei și de povestea lor mondenă. Aștept cu interes următoarea sesiune de dragoste a Mădălinei. Bagă mare, fată! :)

Btw, oare și-au făcut curățenie personal pe conturi sau au angajat pe cineva? Un soi de “femeie de serviciu pentru rețelele sociale”.

cashcaval

Abonează-te la vlog-ul meu zilnic aici. Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Exact asta mă întrebam și eu. Oare au pus pe cineva sau au stat ei ore să șteargă kilometrii de poze?

Adaugă comentariu