În urma unui comentariu spontan pe blogul lui Victor Kapra am fost omenit cu două invitaţii la avanpremiera Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi.

Cu ocazia avanpremierei a fost lansată la apă şi campania celor de la LG, Viaţa în 3D. Campanie care îi are în rolurile principale pe Vlad Craioveanu, Costin, Manafu, Dan Dragomir şi Victor Kapra.

 

 

Scurt şi la obiect

 

Filmul este exact cum mi-am imaginat, făcut să îi placă şi lui Justin Bieber dar şi lui Paleologu.  Are efecte speciale, un subiect captivant (cursa spre “Fântâna tinereţii”), actori destul de cunoscuţi (încât să vină lumea la cinema doar pentru ei), acţiune multă dar lipsită în mare parte de o logică, faze haiose (din când în când) şi personaje fantastice (zombii cu simţul umorului, sirene fără sâni)

 

Spoturile publicitare din campania LG sunt destul de inteligent făcute şi îşi transmit mesajul într-un mod haios. Faptul că au bloggeri included le aduce un mare plus. Sunt convins că va fi o campanie reuşită.

 

Uite-le:

 

 

 

 

 

P.S.  Nu stiu de ce, dar am senzaţia că în spotul cu Vlad şi Manafu s-au făcut cele mai multe improvizaţi: faza cu piticul şi cea în care apare aproape tot staff-ul cu ochelari 3D. :)

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.