Închide

Ce vrei să cauți?

E cam tare să fii în public la Victoria Secret Fashion Show

Am văzut pe Mashable reprezentațiile artistice pe care le-au prestat Ed Sheeran, Hozier, Taylor Swift și Ariana Grande la Victoria Secret Fashion Show-ul de anul acesta.

Este incredibil ce spectacol se execută acolo! Și nu mă refer doar modelele care defilează în tot felul de mini-ținute, ci la tot conceptul din spate, la toate poveștile și artiștii aferenți (Taylor Swift – Angel Ball, Hozzier – Fairytale etc.). La jocurile de lumini și de culori care sunt puse în scenă. La costumele sclipitoare care împănează modelele. La show-ul pe care îl prestează artiștii și cât de natural reușesc să se încadreze în peisaj.

O să râdeți la asta, dar mi se pare că au ales-o excelent pe Taylor Swift. O artistă care (ok, e pop!) pe lângă faptul că doboară toate recordurile de vânzări (ultimul ei album, 1989, a fost vândut în aproape 1,3 milioane de copii în prima săptămână de la lansare), este parcă ruptă din filmul cu îngerii Victoria Secret.

La fel și pe Hozier, care pentru mine a avut piesa anului și care, btw, tocmai ce a fost nominalizat la Grammy 2015: Song of The Year cu bijuteria respectivă: “Take Me To Church”.

Mi-am propus ca minim o dată în existența pământească să fac act de prezență la un show d-ăsta. Frumos, black tie, ca băieții. :)

Vă las cu două reprezentații bestiale de la show-ul din 2011:

Kanye West – Stronger

 

Kanye West feat. Jay Z – Niggas in Paris

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

3 comentarii Adaugă comentariu

  1. dacă ziceai, mergeam și noi.

Adaugă comentariu