SUPER-UPDATE! Câștigătorii sunt:

 1. un muc  – cuNu mai lua viața în serios, oricum nu ieși viu din ea!”
 2. Eduard Negrila – cu“Life has no CTRL+Z”
 3. Pandutzu – cu “O noapte nepierduta este o noapte pierduta!”
 4. Emilian – cu “Think less, live more!”
 5. Daniela Anton – cu “Totul este relativ”.

(Dați-mi un mesaj privat aici cu o adresă de livrare a tricoului și cu un număr de telefon).

Vă foarte mulțumesc pentru comentarii/adevăruri. Mai facem concursuri! :D

—————————-

Mai întâi de toate hai să definim puțin ce este acest “adevăr” despre care vorbesc în titlu. Asta pentru că nu mă refer la vreun nume de ziar sau la “acel adevăr” pentru care se antrenează zilnic “aleșii” să îl ascundă de noi.

“Adevărul” la care mă refer eu este acel lucru în care crezi și care te diferențiază de restul lumii. Este subiectiv al naibii și poate să fie un citat sau o vorbă de duh pe care ai scos-o într-o noapte de înșirat beri cu prietenii. “Adevărul” ăsta este locul în care te întorci din când în când să îți tragi sufletul și să te reorganizezi.

“Adevărul” ăsta este motivul pentru care prietenii te iubesc, iar alți indivizi nu te suportă. Este motivul pentru care ți-a zâmbit tipa aia în seara aia, iar cealaltă ți-a dat o palmă și nu ți-a mai răspuns niciodată la mesaje. Nu ți-e rușine să ți-l afișezi în public și să ți-l susții până în pânzele albe, dar nici nu l-ai împărtăși chiar cu toată lumea. Unii nu merită să-l audă sau pur și simplu nu sunt în stare să îl înțeleagă. Probabil nici tu nu ai fi în stare să îl înțelegi pe al lor. Deh… suntem mulți și diferiți.

Cam despre asta este și cea mai proaspătă campanie STR8. Își dorește să îți ofere încrederea de a-ți îmbrățișa adevărul. De a crede în tine și în nebuniile tale. Un soi de “Carpe Diem” care îți aplaudă unicitatea și care te invită să te urci pe scena vieții și să ți-o exploatezi fără temeri.

Tocmai d-asta au creat o platformă pe care te invită să-ți spui adevărul sub formă de text + foto și a pregătit o serie de premii pentru cei care fac asta. Premiul cel mare fiind un Action Cam Sony HDR și apariția într-un interviu care va ajunge pe retinele multor oameni. Dacă îți sună tentant premiul, te invit să intri aici și să îți bagi la înaintare adevărul.

Acum, referitor la concursul pe care îl fac aici pe blog. Lasă-mi adevărul tău mai jos într-un comentariu. Eu voi alege total subiectiv cinci câștigători cărora le voi oferi un tricou pictat manual cu adevărul lor și îi voi anunța marți (17 mai) undeva în jurul orei 13:00.

Și dacă tot suntem la partea în care jucăm cu adevărul pe față, al meu este (oricât de clișeistic ar suna):

“Mai bine regret că am făcut ceva, decât să regret că nu am făcut”

Skateboarder Jumping.
Skateboarder Jumping.

(P) Articolul de față face parte din campania STR8 – Spray Your Truth.

Campanie în care am preluat în administrare pagina de Facebook STR8myway și am căutat tot felul de adevăruri scrise cu spray-ul pe zidurile Bucureștiului. 

19 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1

  Everything happens for a reason.

 2. Pana la urma toți murim fizic la un moment dat. Măcar sa crească iarba in urma noastră. Si la propriu, si la figurat.

 3. #3

  Nu mai lua viața în serios, oricum nu ieși viu din ea!

 4. #4

  My recent favorite: Never postpone what you can cancel.

  And it works :))

 5. #5

  Adevarul meu:

  “Life has no CTRL+Z”

 6. #6

  Work Hard,Dream Big.

 7. #7

  Nu conteaza pe cine ai in fata, conteaza pe cine ai alaturi!

 8. #8

  Acum un an am citit un citat de Nicolar Iorga care zicea ” in viata risipim ani si la moarte cersim clipe” si de atunci am inceput sa fac multe lucruri interactive decat sa stau pe internet si sa ma laud cu “averea” pe care o am.

 9. #9

  Sunt cu capul in nori, dar cu picioarele pe pămant.

 10. #10

  Be yourself! Everyone else is taken.

 11. The best things in life aren’t things!

 12. #12

  I have been called many things in my life but Doctor is my favorite.

 13. Adevărul meu e rupt dintr-un film: „Dragostea e o scuză pentru poezie.”

 14. Aici e foarte simplu:

  O noapte nepierduta este o noapte pierduta!

 15. #15

  Ce-și face omul cu mâna lui se numește lucru manual.

 16. #16

  Foarte simplu, eu ma ghidez in viata dupa asta: “Ce-i al tau e pus de(o)parte!” (a se citi fara ‘o’ pt o nota de amuzament!)

 17. Cred că încet, încet, uităm să trăim prezentul. Totul e pe fast forward, suntem captivați de social media, de nr de like-uri, de ce crede societatea despre noi, încât singura noastră grijă e să avem un viitor. E bine să ne dorim mai mult, să ne provocăm și să progresăm, dar parcă e prea mult. :)

  Așa că adevărul meu ar fi: Think less, live more!

 18. LOW RISK, LOW RETURN !

 19. #19

  Life is 10% what happens to me and 90% of how I react to it.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.