Închide

Ce vrei să cauți?

Cred că am devenit adulți (P)

2019 a fost un an al deciziilor de oameni mari pentru Clanul Ionescian. Ne-am decis să renunțăm la viața de chiriași și să ne luăm un Cuib pe numele nostru. Din iunie până în momentul în care scriu articolul de față, am aplicat pentru credit, am găsit casa, am cumpărat casa și zilele astea am terminat renovarea ei.

Pe lângă asta, ne-am distanțat fără să ne dăm seama de viața de noapte pe bază de cluburi. Am început să preferăm mai mult Cuba Libre și o discuție cu prietenii, în locul bubuielii din cluburi în care ne-am macerat timpanele în ultimul deceniu. Singurele bubuieli cu care am rămas au fost festivalurile și la alea nu cred că vom renunța prea curând.

Am călătorit mai mult ca niciodată și am cam renunțat la escapadele de weekend la mare, bazate pe făcut mișcări de dans aritmice pe plajă până la răsărit. În plus, a început grav să mă mustre conștiința că am citit cam jumătate din cărțile pe care le-am cumpărat în ideea în care mă vor ademeni dintr-un colț de cameră să-mi încep zilnic ziua cu ele.

Deci da, cred că încet-încet, Săshica nu o să mai fie singurul adult responsabil din Clanul Ionescian, iar decizia pe care am luat-o împreună cu Ioneasca vizavi de a ne face fiecare câte o asigurare de viață desăvârșește tot procesul respectiv.

Amândoi am considerat că e timpul să facem pasul ăsta, având în vedere că am schimbat macazul și am intrat pe șinele vieții responsabile de adulți, în care ai nevoie să știi că ai spatele asigurat în caz de situații neprevăzuto-neplăcute. Mai ales că noi avem o viață extrem de activă, cu deplasări săptămânale prin țară și străinătate, asezonate cu activități generatoare de adrenalină.

Așa că am profitat de faptul că Metropolitan Life a venit către noi să promovăm asigurarea “Așa cum vrei tu“, ca să demarăm procesul să ne facem amândoi această asigurare.

 

Un cadou pentru tine, un cadou pentru voi

Dacă tot ne-am făcut mari și ne-am luat casă, a venit momentul să luăm și o decizie de oameni mari. 😎
💡 Așa cum vrei tu: www.metropolitanlife.ro/asigurarea-asa-cum-vrei-tu

Posted by Mariciu on Friday, 20 December 2019

 

Componenta care a cântărit deciziv la alegerea acestei asigurări a fost faptul că se mulează pe stilul nostru de viață care gravitează între călătorii și tot felul de proiecte care ne plasează în situații extreme.

Pe lângă asta, avem nevoie de o plasă de siguranță în caz de neprevăzut, mai ales că acum am adăugat în ecuația vieților noastre și responsabilitatea vizavi de plata ratelor lunare pentru Cuibul Ionescian. Când îți cumperi o casă, odată cu bucuria de a avea ceva al tău, vine și un angajament pe termen lung, iar atunci când ai o asigurare împarți grija creditului cu asiguratorul tău.

Știu că e ciudat să te gândești la cuvinte d-astea grele precum “invaliditate” și “deces”, însă realitatea în care trăim îți poate servi spontan și astfel de evenimente. Așa că vocea de adult din capul meu mi-a șoptit să le iau în considerare când am făcut asigurarea. Găsiți mai multe informații despre asigurare aici.

 

2020 e la câteva săptămâni distanță și am planuri mari cu el. Mi-am propus să dobor împreună cu Ioneasca toate recordurile anuale pe care le avem în materie de călătorit. Mi-am propus să creăm conținut mega-fin pe canalele noastre de YouTube, iar asta implică multă alergătură și expunere la situații neprevăzute. Suntem pregătiți. 2020, te așteptăm!

Abonează-te la vlogul meu aici. Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

Adaugă comentariu