Închide

Ce vrei să cauți?

Cum să îți iei un telefon cu care pleci în vacanță? (P)

În ultimii ani am reușit o performanță cu care îmi place să mă laud de fiecare dată când am ocazia. În fiecare an am călătorit în afara țării mai mult decât în anul precedent, iar asta plănuiesc să fac și în 2020. Nu am descoperit nimic până acum care să îmi ofere aceeași doză de fericire în creier precum descoperitul unui oraș nou din lumea asta mare și d-asta zic, ori de câte ori am ocazia, că acțiunea de a călători este cel mai frumos cadou pe care ți-l poți face.


Așa că apropo de cadouri pe care ți le poți face, am un pont pe bază de telefoane și de călătorit. Telekom are o ofertă care combină smartphone-uri la 0 euro cu un voucher cu o reducere de 100 de euro la zborurile Blue Air.

Oferta o găsiți aici și sună așa:

Telekom oferă smartphone-uri la 0 euro împreună cu abonamente cu minute naționale și net nelimitat. Cele mai noi și populare smartphone-uri sunt disponibile acum la 0 euro – Samsung A10, Samsung A20e, Samsung A30s, Huawei Y6 2019, Huawei Psmart Z, Huawei P30 lite. Aceste oferte sunt disponibile la portare, împreună cu un abonament începând de la 10 euro. În plus, la fiecare ofertă de abonament cu telefoanele din promoție, clienții primesc un voucher cu o reducere de 100 euro la zborurile Blue Air valabile până în data de 24 octombrie 2020.

Deci, cu alte cuvinte, îți iei un telefon cu 0 euro cu care pleci să-ți faci poze într-o

Spoturile campaniei sunt următoarele:

Vă urez telefon fericit și zbor plăcut! :))

 

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    De ar avea și o rețea bună…

Adaugă comentariu