Închide

Ce vrei să cauți?

Frunză verde de banan, m-a făcut mama VEKAn! (P)

Sincer, voiam să pun titlul “Profil alb de termopan, m-a făcut mama VEKAn”, dar dădeam spoiler cu motivul pentru care nu am fost acceptat în Clubul VEKAnilor. Ajungem imediat și acolo.

Mai întâi trebuie să vă explic puțin care e faza cu acest club extra-exclusivist. Un soi de franc-fereastră-masonerie a iubitorilor de ferestre VEKA în care eu nu am fost acceptat pentru că, ATENȚIEEEE!!!, sunt interese mari la mijloc! Da, acest articol este învelit într-o păturică foarte călduroasă pe care scrie “Teoria Conspirației”.

Pe hârtie sau, mai bine zis, pe site, Clubul VEKAnilor este un club creat pentru cei care sunt mândri de ferestrelor VEKA și vor să vorbească despre ele. E un club pentru cei care știu că e VEKA, nu termopan. Pentru cei care vor ferestre care să dureze 50 de ani și care, eventual, au un calendar care să măsoare acest lucru. E un club pentru cei care apreciază toate avantajele profilelor de clasa A, fabricate în Germania. În realitate… eu cred că lucrurile stau cu totul și cu totul altfel! Vă zic imediat!

Apropo, există și clipuri pe interneți cu chestiile care se întâmplă la întâlnirile acestui club care m-a refuzat!!! Pentru că, desigur, sunt interese… știți voi continuarea.

 

Ca să lămurim puțin contextul vizavi de ce am vrut să intru în acest club, după cum bine zicea domnul Harari în Sapiens, probabil cartea din care citează toți influencerii care pretind că sunt oameni culți, oamenii sunt încercați profund de sentimentul de apartenență la un trib chiar și în zilele noastre, asta pentru că așa am fost învățați să supraviețuim, în triburi. D-aia ne organizăm în “bisericuțe” peste tot pe unde mergem, pentru că e scris în ADN-ul nostru. Ei bine, d-asta am vrut să intru în clubul ăsta. Am vrut și eu să aparțin unei găști. Să zic și eu că am făcut ceva cu viața mea.

Însă acest club m-a jucat pe degete cu ușurința cu care închid o fereastră VEKA atunci când e cald afară, ca să rămână răcoare în casă. Exact! M-au manipulat să filmez un clip în care aveam un script bine stabilit înainte. Script în care scria negru pe alb că trebuie să zic că ferestrele VEKA sunt termopane. Și mi s-a garantat că dacă fac chestia asta, voi intra în club pentru va fi evident că glumesc. Iar eu am filmat, am zis ce era de zis, a ieșit clipul de mai jos și, de fapt, clipul a fost proba. Totul a fost un test! Pe care l-am picat.

Ăsta-i clipul:

Mariciu a aplicat pentru #ClubulVEKAnilor

În #ClubulVEKAnilor nu e admiterea așa ușoară. Dovadă că nici marele iubitor de 🍔🍔🍔, Mariciu, nu a fost acceptat. Însă, pentru tine avem 2 variante de admitere: vorbești cu robotul VEKAn din mesageria noastră: https://m.me/493732290652374 sau accesezi: https://www.fereastraveka.ro/ClubulVEKAnilor și urmezi pașii de acolo. 🏆 Grăbește-te! Premiile VEKAntastice și conținutul video exclusivist membrilor VEKAni te așteaptă. 💙

Posted by VEKA Romania on Friday, 27 August 2021

 

Și iată-mă în ipostaza în care singura mea interacțiune cu clubul este să intru pe site, să fac testul și, pentru că eu știu răspunsurile corecte de fapt, să rămân doar cu conținutul exclusiv creat pentru VEKAnii virtuali. Găsiți aici testul.

Eu cred că, de fapt, cei patru membri fondatori ai acestui club nu vor decât să se laude pe interneți cu clubul lor! Nu ne vor accepta fizic vreodată în clubul lor. Ne vor accepta doar virtual. Chiar dacă avem ferestre VEKA. Chiar dacă știm că E VEKA, NU E TERMOPAN! Conținutul exclusiv este tot ce vom obține de la ei, de fapt, vreodată.

Poate că astea sunt doar niște rânduri scrise de un om rănit. Sau poate că este adevărul. Voi decideți. Ei vor ignora, mai mult ca sigur, acest articol scris de mine, pe principiul “Câinii latră, ursul închide fereastra VEKA și nu-i mai aude”.

Un lucru este clar și nu îmi este frică să îl dau în scris. Că ai fost acceptat sau că nu, de fapt nu contează. Simplu fapt că ai profile de clasa A de la VEKA te face să fii dintr-un club exclusivist care se bucură de avantajele proprietăților tehnice ale acestora (izolare termică, fonică mai bune, rezistență mai mare, durată de viață estimată până la 50 de ani). Puteți face și voi testul de pe site să vedeți dacă sunteți cu adevărat VEKAni.

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. foarte bun articolul

Adaugă comentariu