Închide

Ce vrei să cauți?

A șasea zi cu autorulota, al șaselea articol scris de Ioneasca

Articol scris de Ioneasca:

Ziua a șasea din #AventuraIonesciană #CuAutorulota avea să înceapă pe malul Dunării într-o parcare :). Ne-am trezit super de dimineață după doar 4 ore de somn și am plecat spre destinația zilei, Murighiol.

Motivul pentru care am ales să vizităm și această bucată de țară este Marian care este îndrăgostit de peisajele din Dobrogea.

În drum spre Tulcea, am oprit de cel puțin 4 ori ca să filmeze cu drona, cadrele le-ati văzut deja în vlogul zilei. Bine, recunosc, a oprit și pentru mine ca să îmi facă super poza din câmpul cu floarea soarelui.

În drum spre Murighiol nu am putut să nu observ că pe alocuri tradiția caselor specifice zonei cu acoperiș din stuf și tâmplărie în nuanțe de albastru încă se păstrează și că absolut toate casele aveau grădini imense cu flori în fața casei, unele chiar în curtea casei.

După câteva ore am ajuns și în campingul de la Pensiunea Laguna Albastră, unde eram singurii cu autorulotă :). Asta nu l-a împiedicat pe Marian să mute mașina de vreo 10 ori timp de vreo jumătate de oră până să găsească “locul” perfect.

Campingul arăta foarte bine, probabil cel mai mișto dintre toate de până acum, asta și datorită piscinei în care am stat câteva ore bune, timp în care Marian a dormit dus, iar Sasha a făcut numai prostii. La un moment dat a vrut să atace un pui de pisică (adorabil) însă nu a vazut-o pe maică-sa care a țâșnit să își apere puiul, iar Sasha nu știa pe unde s-o apuce mai repede de frică :))). Vedeți cadrul respectiv la finalul vlogului zilei (de mai jos).

Pe seară am făcut un grătar pentru noi, diva de Sasha și câinii din curtea campingului pe nu am putut rezista să nu îi hrănesc :). A fost prima zi în care nu am făcut mare lucru în afară de a ne relaxa, un preview pentru zilele următoare de la mare. :)


Vlogul zilei:

#AventuriIonesciene #CuRulota este un proiect pus în mișcare de Haff.ro și de Petrom

Abonează-te la vlog-ul meu zilnic aici. Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Asta de vacanta :)

  2. Foarte frumos ati iesit amandoi in aceste poze!!

Adaugă comentariu