Eu nu-s fan iPhone sau orice chestie al cărei nume începe în i (mic) şi se continuă cu o literă mare. A nu se înţelege că am ceva cu Apple or something, pur şi simplu n-am interacţionat cu respectivele jucării, deci nu mă pot da cu părerea despre ele… să fiu fan sau hater.

 

D’asta nici nu am fost aseară la vreuna dintre lansările de iPhone 4s (una la Orange şi una la Vodafone), am zis că măcar o dată-n viaţă să nu fiu ipocrit şi să nu merg ca popa la masaj erotic.

 

Aproape reuşisem să fac asta.. când am aflat că după evenimentul de lansare din Plaza se lasă cu şpriţ şi voie bună în The Floor. Ce a urmat… a fost EPIC. Puteţi să mă catalogaţi “şpriţcotar”… pentru că pot să mă abţin de la un pişcot şi-un goodie bag, dar la un şpriţ şi-o voie bună alături de oamenii dragi.. NU!

 

În concluzie.. iPhone 4s s-a lansat, am băut în cinstea acestui lucru, dacă vreţi unul.. duceţi-vă la Vodafone sau Orange şi uşuraţi-vă portofelul.

 

 

P.S. Faza cu Turcescu prezentator la (,) lansarea iPhone 4s, în calitate de fan iPhone, ar trebui fructificată corespunzător. La modul: să dea în emisiunea lui, în loc de bile albe-bile negre, iPhoane albe – iPhoane negre.

 

Poză şterpelită de la Piticu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.