Închide

Ce vrei să cauți?

Facebook a cumpărat Instagram cu 1 miliard de dolari. Cum mă simt eu?

N-am folosit vreodată aplicaţia Instagram însă ştiam că este o aplicaţie care transformă orice poză într-una care smulge like-uri de la hipsteri şi nu numai. Ştiam că până acum câteva zile a fost disponibilă doar pentru utilizatorii de mere muşcate şi că în momentul în care a fost disponibilă şi pentru utilizatorii de Android, a avut sute de mii de descărcări în primele ore de după lansare. Ştiam că sunt zeci de milioane de ultilizatori ai acestei aplicaţii pe tot globul.

 

Astă seară după ce am aflat că Facebook a cumpărat Instagram-ul iar nota de plată a fost de un miliard de dolari, am mai căutat pe ici – pe colo informaţii despre Instagram. Astfel am aflat că Instagram este o companie înfiinţată în 2010 (acum 551 de zile.. mai exact) care are în momentul de faţă 13 angajaţi. Ce să mai… o companie de apartament.

 

Cum mă simt eu?

 

Încrezător în viitor. Sunt tentat să zic că dacă ai o idee bună şi dacă tragi tare pentru ea.. se va întâmpla să îţi pună cineva mâna cu un miliar de dolari în cap. Probabil că starea asta de euforie va trece în momentul în care voi realiza că nu am o idee bună, că am momentele mele de puturoşenie şi că România nu este cel mai bun loc în care să începi un astfel de business. Dar aşa mă simt eu acum. :)

 

 

În încheiere vă las cu un tweet care mi-a ajuns pe retină cu ajutorul lui retweet dat de Bobby Voicu. Un tweet care zice multe despre nebunia asta care se petrece pe internet de vreo 12 ani încoace.

 

 

 

 

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

1 comentariu Adaugă comentariu

Adaugă comentariu