Închide

Ce vrei să cauți?

Adevăratele victime ale meciurilor Naționalei sunt comentatorii sportivi

Știu că sunt destui cei care s-au uitat la meciul României de aseară și care au simțit la final că mai bine învățau să croșeteze pulovere și șosete de lână mioritică pentru la iarnă decât să se uite la talentul cu care românașii noștri de pe teren dădeau în minge doar să scape de ea. Eu unul doar asta am văzut în cele 70 de minute, cât am rezistat psihic să mă uit la meciul respectiv. Până și un acvariu în care înoată un singur pește îmi pare mai spectaculos decât jocul Naționalei de aseară.

Acum, noi ca noi din fața televizoarelor suntem ok, cei de pe stadion au mai auzit o înjurătură și-o glumă și tot au plecat acasă cu ceva, dar bieții comentatori, domnule, ăia chiar își blesteamă zilele că trăiesc să comenteze astfel de meciuri triste. Voi vă dați seama cât de greu e să comentezi timp de 90 de minute doar niște centrări fără o destinație exactă? Cât poți să comentezi despre nimic fără să-ți iasă ceva pe etilotest?

Comentatorii sportivi ai zilelor noastre au crescut cu țipetele de bucurie ale lui Cristian Țopescu și Ionel Stoica în meciurile de aur cu Argentina și Columbia, visau să urle și ei la goluri și calificări, în schimb au ajuns să mimeze fericirea la niște corneruri și lovituri libere date în bălării. Trebuie să ai multă energie și pozitivitate să reușești să duci până la final un meci dintr-ale Naționalei de fotbal în perioada asta, oamenii ăștia merită un microfon de aur, ceva.

comentator-sportiv-roman-in-2015

———————————————————————————————-

Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. “Iordanescu si-a schimbat aripile cu care a inceput meciul;”
    “Se pare ca meciul se va termina cu acest scor, zis in minutul 92 cand nu e actiune deloc;”
    “Arbitrul dă 2 minute de prelungire exagerate, care totusi sunt normale.”

    Sunt cateva dintre perlele lor, ce am avut rabdarea idioata sa le ascult. O sa ajung ca taica-miu sa ma uit la unguri sau nemti la meciurile de la Euro, doar doar sa nu ii aud pe ai nostri.
    Inveti multa istorie de la comentatorii nostri, care sunt pregatiti de multa vreme sa vina la meciuri sa ne zica toate cancanurile, toate statisticile posible despre fiecare jucator, doar doar trece timpul si fluiera arbitrul.

Adaugă comentariu