Închide

Ce vrei să cauți?

Suntem mai interesați de refugiații sirieni decât sunt ei de noi

Poate nu văd eu tot tabloul, pentru că se îngrămădește lumea în față ca să își facă selfie-uri cu el, dar am senzația că noi românii ne “mîndruțim” degeaba la faza cu refugiații sirieni care au luat cu asalt Europa. Asta pentru că batalioanele de musulmani vor să ajungă în vest, nu în vreun județ din România în care morții se prezintă la vot într-un număr mai generos decât viii. Dovadă că nu la granița noastră își zgârie membrele în sârmă ghimpată, ci la unguri. Suntem fix tiparul feministei urâte la care nu se dau bărbații nici după zece beri și-o sticlă de whisky, dar care luptă împotriva bărbaților care transformă femeile în obiecte sexuale.

Chiar și așa, să presupunem prin absurd că nemții își reiau obiceiurile din trecut de a urca oameni în tren cu forța și îi redistribuie și pe la noi prin România, avem zeci de sate părăsite de românii fugiți în Spania și Italia. Se gasește loc în care să se așeze oamenii și să își dezvolte comunități. Dacă guvernul e deștept, sigur se descurcă și stoarce niște bănuți de la Uniunea Europeană cu care să se ocupe de repopularea anumitor zone și să își mai tragă și ceva pentru el. Fiind atât de neinteresanți pentru teroriști, cel mai probabil chiar vom nimeri un transport de sirieni interesați de muncă și de un loc în care să pună geană pe geană fără să audă kalashnikoave urlând. Altfel, am putea fi malefici în distracția noastră și i-am putea trimite undeva prin Covasna și Harghita, ca să mai punem o limbă străină pe mașinile poliției locale.

Oricum, nu va fi cazul, nu găsește un refugiu în România nici dracu și nici Allah. Ăia care au ajuns p-aici fie s-au rătăcit, fie sunt în trecere pentru că au auzit că avem vameși șpăgari și trec mai ușor în Ungaria prin țărișoara noastră. Noi o să rămânem cu ai noștri, cu Arsenie Boca, cu Ponta, cu Măruță și Leo de la Strehaia. Suntem total neinteresanți pentru sirieni. Eu zic că ne agităm degeaba.

———————————————————————————————-

Rămâi conectat cu ce mai scriu: Dă-mi un Like aici!

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

Adaugă comentariu