Închide

Ce vrei să cauți?

Ai grijă când promiți 1 milion de dolari recompensă!

V-am mai povestit eu despre Ryan Leslie, un gagiu talentat foc pe felia lui muzicală. Acu’, hai să vă zic o fază interesantă pe care a pățit-o tipul ăsta.

 

În urmă cu doi ani de zile, artistului i s-au furat din mașină mai multe bunuri, printre care și laptopul pe care avea cam toată munca/ muzica lui ce urma să apară pe un nou album, o mare parte din ea fiind stocată doar pe hardul laptopului respectiv. Întâmplarea nefericită s-a petrecut în Cologne, Germania, iar Ryan Leslie a apărut atunci prin presă promițând o recompensă de 20.000 de dolari celui care îi înapoiază geanta cu laptopul.

 

 

 

Aflat într-o oarecare disperare și văzând că 20.000 de dolari nu sunt atât de tentanți pentru cel la care se află geanta cu laptopul, Ryan Leslie a decis să mărească recompensa și să declare că dă un milion de dolari. Probabil a făcut câteva calcule și a realizat că va face mult mai mulți bani de pe urma pieselor aflate pe laptop sau, pur și simplu, omul își voia munca înapoi.

.

Milionul de dolari a făcut valuri și s-a găsit un “băiat bun” care i-a returnat lui Leslie geanta cu laptopul. Însă, surpriză, pe hardul laptopului nu mai era muzica/ munca artistului.  Fix de aici a început show-ul! Ryan Leslie a refuzat să îi dea milionul de dolari “băiatului bun”, iar tipul l-a dat în judecată. Zilele trecute, un tribunal din State a decis că Ryan Leslie va trebui să îi dea milionul promis celui care i-a înapoiat geanta cu laptopul.

.

Perfect de acord, dacă mă întrebați pe mine. Până la urmă, după cum ați văzut și în clipul de mai sus, Ryan Leslie a promis recompensa celui care îi va înapoia geanta și laptopul, nu a specificat ofer recompensă celui care îmi înapoiază muzica de pe hardul laptopului. Îmi îmaginez că nu este tocmai plăcut să rămâi fără munca ta de ani de zile, dar într-o asemenea situație trebuie să te aduni și să fii foarte atent ce porumbei, promisiuni și oferte scoți pe gură.

.

În replică la tot ce s-a scris în presa americană după decizia tribunalului, Ryan Leslie a făcut asta:

.

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

Adaugă comentariu