Închide

Ce vrei să cauți?

Sârbu, PRO TV și RCS &RDS

A ajuns la urechile mele, pe la începutul lunii, un zvon cum că “Sârbu a vândut PRO TV-ul și că urmează niște mișcări serioase pe piața media”, dar nu prea înțelegeam toată schema din moment ce știam că PRO-ul face parte din CME, unde Sârbu era CEO, dar nu și acționar majoritar ca să vândă când vrea mustața lui albă și să plece pe o insulă pustie.

.

Astăzi, ZiuaNews.ro a aruncat în populație cu o informație (preluată și de Realitatea.net) care face puțin lumină în toată povestea: “colosul media Time Warner Inc. a preluat pachetul majoritar de acţiuni la PRO TV SA şi urmează schimbări majore la toate nivelurile de conducere. Boss-ul Adrian Sârbu se refugiază sub aripa generoasă a firmei RCS-RDS”.

Acum, mai mult ca sigur Sârbu își va lua cu el câțiva dintre oamenii cheie de prin PRO, ca să clădească în curtea DIGI încă o poveste de succes, dar de la asta până la faza cu “pleacă și Andreea Esca, simbolul ProTv-ului” sau alte vedete-emblemă (Andi Moisescu, Busu, George Vintilă etc.), e o cale luuuungă. Trustul Pro este o mașinărie de făcut bani și vedete. Oricât de bine miroase cașcavalul pe care RCS & RDS este dispus să îl pună la bătaie ca să facă televiziune serioasă cu DIGI în prefix, numeni nu părăsește arca Pro-ului, decât dacă Pro-ul vrea asta.

Ceasornicarul Sârbu a construit mașinăria Pro astfel încât, oricine ar pleca, mașinăria să funcționeze fără acel cineva (să nu se prăbușească precum Radio 21 după plecarea lui Buzdugan și Morar). A construit-o atât de bine încât și fără el la butoane totul mergea brici. Oricine a crezut contrariul și-a rupt gâtul. Iar  Vacanța Mare, care a plecat la Kanal, și Teo, care a plecat la Prima, au simțit pe propriul gât ce înseamnă să ți-l rupi când te crezi șmecher și zici că “nu Pro-ul te-a făcut pe tine, tu l-ai făcut pe el”.

Deci nimeni nu pleacă din PRO TV, până nu cântă fata grasă. :)

.

UPDATE: Tanti Andreea Esca zice, pe Facebook, că ea, Costi Mocanu, Felix Drăghici și Adrian Sârbu nu vor părăsi ProTV-ul. Eu nu cred că a apărut fum de zvon fără foc. Sârbu sigur pregătește ceva.

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

3 comentarii Adaugă comentariu

  1. asta e de breaking news :)) oare pro va deveni post basist? :))

Adaugă comentariu