Închide

Ce vrei să cauți?

Anul 2012

Vorbeam la un moment dat cu o cunoştinţă despre anul 2012 şi ce va însemna el pentru omenire. Respectiva persoană îmi spunea că ea crede cu toată fiinţa ei că în 2012 se va întâmpla ceva incredibil cu întreaga planetă, că banii nu vor mai conta şi că noi, oamenii, vom trece la următorul nivel.

 

Atunci eu am întrebat-o: “De ce mai vii la muncă în fiecare dimineaţă? De ce nu îţi vinzi casa, îţi iei şi-un credit de câteva zeci de mii de euro şi fugi pe o insulă în Pacific să aştepţi acolo “marea schimbare“?”

 

Întrebare la care nu a ştiut ce să-mi răspundă, dar la care cred că se gândeşte din când în când în pauzele de masă la job-ul pe care probabil îl urăşte.

 

 

La mulţi ani, fraţilor! Ne citim (şi) în 2012!

 

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

7 comentarii Adaugă comentariu

  1. La multi ani ! sa ne ” citim ” sanatosi in 2012 :P Happy New Year !

  2. Multi ani fericiti, Marian!

  3. Sa ne citim sanatosi si voiosi. Sa lasam 2012 sa-si faca de cap prin vietile noastre!:)

    2012 este un an foarte incarcat din punct de vedere pshihologic – cam cum a fost si 2000, cand se astepta sfarsitul lumii si a fost doar o eroare de sistem.

  4. Sa speram la o schimbare, desi sansele sunt vizibil extrem de mici! Lumea nu se va sfarsi, dar sa speram ca va fi macar o schimbare radicala, o revolutie sau ceva sa ne “trezeasca” si sa revenim cu picioarele pe pamant! La multi ani!

Adaugă comentariu