Închide

Ce vrei să cauți?

O aplicație utilă: Auto.ro

auto ro

Am dat cu ochii de ea când căutam cu sete să îmi ocup spațiul de stocare al smartphone-ului (proaspăt achiziționat) cu aplicații din App Store. Era în top 100  aplicații gratis, dar am trecut peste ea fără să mă uit măcar la descrierea ei.

Coincidența a făcut ca săptămâna trecută să fiu invitat la o lansare a unei noi secțiuni din cadrul respectivei aplicații. Acolo mi-am descărcat-o, am întors-o pe toate părțile și mi-am dat seama că este foarte utilă. Să vă zic și de ce:

Pentru cei care nu au treabă cu șofatul și mașinile

 În secțiunea ATM (Bancomate) găsești toate bancomatele din zona în care te afli și chiar poți să filtrezi căutarea după banca și ATM-ul care te interesează. De multe ori am înjurat site-urile prost actualizate ale băncilor, pentru că aveam nevoie urgent să scot bani și mă aflam într-o zonă în care nu știam prea bine unde sunt poziționate băncile.

Pentru cei care vor să cumpere/ vândă o mașină

În secțiunea “Caută auto” scotocești în baza de anunțuri de pe site-ul auto.ro, iar în secțiunea “adaugă anunț” poți introduce mașina și toate datele mașinii pe care vrei să o vinzi.

Pentru cei care au o mașină

Posesorii de mașină sunt cei care pot exploata la maximum această aplicație. Pot găsi cu ajutorul ei: benzinării, vulcanizări, spălătorii, service-uri, parcări, magazine de piese auto, numere de telefon de la asistență rutieră, chiar și  birourile de constatări accidente.

În plus, aplicația auto.ro are de scurt timp o secțiune nouă, numită “Mașina mea“. Aici își pot introduce datele mașinii, având posibilitatea să primească notificări care să îi atenționeze când le expiră asigurările, ITP-ul, rovinieta sau chiar și când este necesară reînnoirea trusei medicale.

 

Btw, sunt curios dacă aplicația se va folosi de datele respective să livreze publicitate (asiguratori și service-uri). Asta pentru că am văzut în colțul din stânga sus al aplicației secțiunea de “Promoții”.

 

Versiunea pentru Android: AICI

Versiunea pentru iOS: AICI

[nggallery id=72]

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    e ratata aplicatia pe partea de cautare, revenire.

    am dezinstalat-o pentru ca imi era imposibil de folosit (android)

Adaugă comentariu