Închide

Ce vrei să cauți?

Despre atmosfera meciului România – Ungaria

Aseară, am fost la meciul România-Ungaria, împreună cu câștigătorii biletelor pe care le-am oferit în cadrul concursului desfășurat pe blog zilele trecute. Bilete care au fost oferite de cel mai proaspăt sponsor al Naționalei, City Insurance.

Dacă ar fi să aleg cel mai tare moment din tot spectacolul desfășurat aseară pe Arena Națională, acela ar fi cu siguranță cel în care “Deșteaptă-te, române!” s-a revărsat 40% din boxele stadionului și 60% din plămânii suporterilor români prezenți, pe baricade, la meci. Cu siguranță un show în care peste patruzeci de mii de români cântă împreună imnul de stat este unul care nu trebuie ratat în viață. Clar este de trecut pe bucket list-ul oricărui român.

În rest, s-a cântat (inclusiv imnul de încă vreo trei ori, de acele dăți 100% numai din plămâni), s-au făcut valuri, s-au strigat “ole-uri” pe final de meci. Deh.. cam așa se face la 3-0. De asemenea, mi s-a părut foarte tare reacția stadionul, care a izbucnit în aplauze în momentul în care Pițurcă a lovit în “stil-scorpion” o minge ieșită în aut.

Organizatorii merită o bere pentru ideea cu stegulețele care ne așteptau pe scaune, a fost o plăcere pentru retină să văd Arena Națională accesorizată cu patruzeci de mii de bucăți de “roșu-galben-și-albastru-agitat-în-aer”.

Galeria maghiară nu prea s-a desfășurat, probabil amețită de golul lui Marica din minutul 2 și de gazele lacrimogene cu care a fost tratată în timpul ieșirilor în decor din Gara de Nord și Centrul Vechi. A aprins o torță și a făcut oleacă de gălăgie, dar a fost scăldată prompt în câteva zeci de mii de huiduieli.

Două din galeriile românești, cea a Stelei și a lui Dinamo, și-au schimbat câteva scaune cu grația unui luptător de sumo. Jandarmii au avut grijă să le scoată de guler afară. S-au aprins și vreo 7-8 torțe, din care vreo 3 au ajuns și pe teren (sper să nu primim vreo suspendare pentru meciul cu Turcia). S-au dat și câteva petarde supărate. Mă rog, chestii care se întâmplă.

Per total, a fost o noapte frumoasă, care trebuia să ia forma și unui articol pe blog.

Apropo, dacă ați fost aseară la meci, ați făcut poze și nu ați rătăcit biletul, City Insurance vă invită să uplodați pozele în aplicaţia de Facebook, “Susţine tricolorii!”. Veți avea șansa să câștigați, din 9 în 9 ore, în următoarele 3 zile, până la meciul cu Turcia, tricouri ale Naţionalei, şepci şi mingi, dar și un cec sănătos de 3.500 de euro.

Cec pe care îl va primi cea mai frumoasă poză din cele votate în aplicație. Poza câștigătoare va fi aleasă de un juriul format din Ovidiu Ioanitoaia, Dani Otil, Capatos si Madalina Pop. Vă țin pumnii!

[nggallery id=77]

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

Adaugă comentariu