Închide

Ce vrei să cauți?

Ce a fost mai întâi: bancul sau poza?

Kaufland îmi bagă lunar în cutia poştală un fel de ziar-catalog cu ofertele pe care le are în acel moment. Ultimele pagini ale acestui ziar-catalog sunt dedicate divertismentului, format în general din: o reţetă de gătit, o ştire despre vedete internaţionale, un rebus şi două bancuri.

 

Este genul de hârtie pe care o studiezi în amănunt pe tron, atunci când nu ai vreun  ziar prin preajmă iar laptopul e uitat pe birou în cameră.

 

Astăzi am aruncat un ochi pe “cel mai proaspăt număr” şi am dat peste bancul de mai sus. Banc care, acum o lună şi ceva, circula pe internet sub forma acestei poze de tip “iPhone Print Screen gag”:


 

Dacă în primă fază mă întrebam “sub ce formă a văzut faza respectivă lumina zilei”, după o scurtă analiză mi-am dat seama că întâmplarea cu pricina, care are rădăcini în realitate precum orice legendă, aparţine deja folclorului universal. Cel mai probabil o vom vedea şi într-o scenetă de-ale lui Bendeac. Este exact precum legenda aia autohtonă, dacă v-o mai amintiţi, cu o tipa care, după un accident, coboară din maşină şi urlă în plină stradă la şoferul care a accidentat-o: “Bă, tu ştii câtă p*** a trebuit să s** eu pentru maşina asta?!?”.

 

Aşadar, obişnuiţi-vă cu ea, o vom mai vedea/ auzi/ citi sub multe forme şi, cel mai probabil, vom mai râde la ea.

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

Adaugă comentariu