Închide

Ce vrei să cauți?

Când norocul îți face viața mai frumoasă

Autovit.ro a organizat un concurs pe pagina sa de Facebook, în care, prin tragere la sorți, oferea un weekend la Moeciu și un test-drive cu noul BMW Seria 3 unuia dintre fanii paginii care răspundeau la întrebarea “Ce calități trebuie să aibe un șofer ca să conducă noul BMW Seria3?”.

 

Domnița mea, care știe că vreau să trag tare pe tag-ul test drive, de pe Mariciu.ro, m-a băgat în ședință și mi-a zis să ne încercăm șansa. Eu, mai sceptic față de concursurile pe Facebook și lipsit de noroc în general, am refuzat în primă fază. Dar la cicălelile clasic femeiești, am cedat și, împreuna cu domnița, mi-am pus mintea la contribuție, cu condiția ca mesajul să îl lase cu numele și prenumele ei.

 

Aproape că am și uitat de concurs, când ne-am trezit că am câștigat. Din aproape 600 de participanți, tocmai noi am câștigat excursia și test drive-ul.

 

Drept urmare, weekend-ul ăsta am program de program: mâine dimineață, la prima oră, sunt călare pe noul BMW Seria 3, alături de una bucată domniță, una bucată Marian Dorobanțu și una bucată Anamaria Hâncu, cu direcția Moeciu setată ca destinație, iar duminică, dacă tot sunt în zonă, o să merg la vizionarea Hotel Transylvania, în Brașov, unde o să am ocazia să îl văd în carne și oase pe Genndy Tartakovsky, omul care mi-a influențat copilăria cu ajutorul creațiilor sale: desenele animate Dexter’s Laboratory, Powerpuff Girls, Samurai Jack, 2 Stupid Dogs.

 

Urați-mi drum bun! :)

 

Revin cu impresii despre noul BMW Seria 3, Hotel Transylvania și întâlnirea cu Genndy Tartakovsky. :)

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. Foarte tareee! :D Congrats and have fun!!!

Adaugă comentariu