Închide

Ce vrei să cauți?

Ironie fină: Viaţa fără cash

În timp ce Raiffeisen Bank derulează o campanie curajoasă de a convinge românul să renunţe la cash şi să tranzacţioneze doar cu cardul, POS-urile aceleiaşi bănci papă de două-trei ori în plus banii unei banale tranzacţii.

 

Adică, caz concret, eu mi-am cumpărat zilele trecute un pulover de 260 lei şi am achitat cu cardul meu ING – VISA la un POS Raiffeisen Bank şi mi-au fost luaţi 520 lei de pe card.

 

Am fost informat la câteva ore, printr-un sms trimis de ING Bank, că s-a produs o eroare în sistemul celor de la Raiffeisen Bank şi că banii îmi vor fi restituiţi peste trei zile.

 

Ca minte sunt destul de mulţi păţiţi, iar reacţiile lor nu au întârziat să apară pe pagina de Facebook a campaniei sau pe bloguri.

 

Îmi dau seama că toţi cei de la Raiffeisen se află într-o situaţie delicată, dar nu vreau să ştiu în ce situaţie sunt cei cărora, pur şi simplu, le-au luat pâinea de la gură pentru trei zile. Super fail din partea lor…

 

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

4 comentarii Adaugă comentariu

 1. Ma eu am card la ei, platesc mereu cu cardul…n-am avut probleme! Poate ai tu ghinion!

  • #2 Comentariu nou

   Păi în povestea asta nu sunt decât eu, mai sunt alte câteva mii de păgubiți. :D

 2. Punctul 1. Ba, esti nebun, ai dat 260 lei pe un pulover?

  Punctul 2. Ba, esti nebun, tu mai aveai 520 lei pe card?

  Punctul 3. Nu stiti voi, asta cu “iti luam de 3 ori suma platita” este guerrilla neconventionala de la Raiff. O sa rupa anul viitor la Cannes

  • #4 Comentariu nou

   Ovidiu, 1. da, sunt nebun! :))2. aveam mai mult, mă mir că a păpat doar atât :)) 3. nu mai au nevoie de un leu în plus, din moment ce au luat atâția lei de pe cardurile românilor.. :)))

Adaugă comentariu