Închide

Ce vrei să cauți?

Câte aspiratoare sunt “prea multe aspiratoare” de fapt?

Dacă ne urmărești vlogurile de pe canalul nostru de Familie, IONEȘTII, probabil știi asta deja: avem exagerat de multe aspiratoare în casă. :)

Avem unul de tip robot, pe care am senzația că nu l-am mai scos “la o plimbare” de câteva luni bune. Săracul îmi tot dă notificări pe telefon, iar eu le ignor cu stilul și grația cu care ignor mesajele de pe Instagram în care sunt invitat să cumpăr 10.000 de “followers” cu 500 de lei. Mesaje care, apropo, în ultima vreme s-au intensificat. Probabil am rămas ultimul creator de conținut din cartier care nu a cumpărat. :)

Avem unul vertical, ăla e preferatul lui Noel, pe care îl folosim cam o dată la două zile. Noel îi scoate toată tubulatura și umblă cu el prin casă precum Scarface în scena aia cu  “Say hello to my little friend!”.  Ăla îmi place și mie, sincer să fiu, pentru că nu trebuie să stau aplecat când îl folosesc. Deh… am ajuns la vârsta la care apreciez orice lucru care nu îmi oferă dureri de spate.

Mai avem încă unul mic, d-ăla de bucătărie, pe care îl folosim cam o dată la 10 minute. Ne ajută mult Noel și ne dă “de treabă”. Dacă am același tip de baterie pe Tesla din dotare cum e bateria aspiratorului mic, cred că o să păstrez mașina asta 100 de ani.

Pe lângă toate astea mai avem unul pentru canapele și pat: e d-ăla antiacarieni și ne șocăm de fiecare dată când îl folosim vizavi de cantitatea de chestii gri pe care le extrage cu talent din zonele în care vegetăm prin casă.

Bonus: mai aveam un aspirator robot în studioul marician, dar, odată cu mutatul studioului marician din cuib, a fost transferat în noul studio.

În fine, nu mai adaug în ecuație și aspiratorul de mașină, pe care l-am folosit o singură dată în doi ani, că după aia ziceți că exagerez.

Ideea e că avem atât de multe aspiratoare (ȘASE) și sunt curios câte aspiratoare are în medie distinsul de cititor de articole ale acestui blog. Ca să îmi dau seama dacă este cazul sau nu să avem “o intervenție” în Cuibul Ionescian. :)

(acest articol este sponsorizat de eMAG)

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

6 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Un Karcher mare, un Rowenta S95 (preferatul meu), un Parkside dinala mic de mână și urmează un Dyson V-10. Deci deocamdată 3, dar urmează să avem 4 și cred că va fi suficient. Aaa plus un curățitor/mop cu aburi tot de la Karcher.

 2. #2 Comentariu nou

  Momentan unul destul de vechi, de prin 1998😅.Tot sper sa reușesc să cumpăr unul nou.

 3. #3 Comentariu nou

  Trei, vorba lui Despot :)) Unul vertical (sa-i dea Bunutu’ viata lunga) care uneori merge si de 2 ori pe zi (nu, n-avem copii sau blanosi, sunt(em) doar un pic cu capu’ cand vine vorba de curatenie), unul tip robot pe care, vorba ta, nu stiu cand l-am scos ultima oara “la plimbare” si unul pentru masina. Pe ultimul l-am folosit doar o data, cand l-am cumparat, ca sa vad daca e ok :))

 4. #4 Comentariu nou

  Eu am 3 la număr, unul vertical unul roboțel, pe nume ,,Gogutza,, pe care la fel nu l am mai folosit de câteva luni, pt ca m am învățat cu cel vertical, și mai am unul din ala mic de mana la fel care tine bateria foarte mult

 5. #5 Comentariu nou

  Momentan suntem în faza de căutări pentru casă și încă nu am niciunul. Mi-e teamă de ce va urma, eu zic că unu, hai două, sunt destule. Tare mi-e teamă că va fi colecție și la noi :))

 6. #6 Comentariu nou

  Pune si tu un link la ala de bucatarie ca sunt si eu curios

Adaugă comentariu