Închide

Ce vrei să cauți?

Dacă aș schimba ceva în Cuibul Ionescian, aia ar fi bucătăria.

Luna asta am împlinit 4 ani de când ne-am mutat în Cuibul Ionescian și, sincer să fiu, habar n-am când a trecut timpul ăsta. Poate și din cauza pandemiei, care cred că ne-a șters tuturor vreo doi ani de pe hard-ul cu amintiri. Și, apropo de pandemie, în perioada respectivă ne-am apropiat extrem de mult de bucătărie și de gătit.

Dacă ar fi să adunăm toate vlogurile și clipurile pe bază de gătit pe care le-am făcut în anii ăștia, cred că atingem lejer suta. Și poate tocmai d-asta m-am cam săturat de cum arată bucătăria. Am exploatat-o vizual în ăștia patru ani cât nu am exploatat niciun alt colț de Cuib Ionescian.

Acum, dacă tot fac exercițiul ăsta de imaginație în care modific bucătăria, vă zic și două chestii care îmi stau pe creier și pe care le-aș schimba:

1. Mi-aș lua un frigider mai mare, d-ăla cu două uși, care face și cuburi de gheață.

2. Aș muta plita, cu hota și cuptorul, care acum este plasat în insula din bucătărie, dar nu știu unde. Știu doar că nu îmi place deloc cum se vede acum. Poate aș pune și plita pe insulă, ca să se vadă mai bine când filmăm. Și poate am lua o plită mai micuță cu inducție. Cuptorul este ce trebuie (ăsta e), l-am schimbat în 2021 și știu că a investigat atunci Georgiana tot ce înseamnă cuptoare incorporabile. Nu știu cum, dar știu sigur că mi-ar plăcea o reorganizare a celor trei elemente.

Acum, cel mai probabil nu vom mai face nicio schimbare. Dacă schimb frigiderul, trebuie să modific și mobilierul, pentru că nu va mai intra în spațiul lui curent. Dacă mutăm plita sau cuptorul, va trebui să modificăm și mobilierul. Și toată povestea ar costa cât o vacanță în Maldive. Așa că stăm cuminți. Sper. :)

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

Adaugă comentariu