Închide

Ce vrei să cauți?

Ce filme mai au oamenii în cap

Observ că în ultima perioadă de timp sunt la modă băieții sensibili care scriu adevărate romane (sau poezii) despre cum se oglindește lumina soarelui firav al dimineții în părul unor femei (fictive sau nu) care trag din țigară după o noapte de sex romantico-fantastic. Băieți smart care au învățat din sutele de cărți citite ce le place femeilor să audă/ citească în postări pe Facebook, articole pe blog și mesaje pe whatsapp.

.

Bă, nu mă înțelegeți greșit, nu am nimic cu ei! Există o nișă de domnișoare care visează să găsească un băiat sensibil, numai bun de prezentat părinților din provincie,  iar băieții ăstia smart o exploatează corespunzător, hrănindu-le fetelor imaginația prin texte la care ele oftează și dau comentarii de tipul “nu credeam că există băieți care să gândească așa, wow!”.

.

Chiar dacă nu reușesc să le cistesc postările sau articolele până la capăt, băieții ăștia mi-au câștigat respectul pentru că fac succes pe felia lor. Uitați-vă, de exemplu, la comentariul din poza de mai jos. Ce film poate să aibă băiatul ăsta în cap, o adevărată fantezie încununată de cuvântul care face orice domnișoară să tresară: căsătoria.

.

.

Găsiți aici toată schema.

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

Adaugă comentariu