Locaţie: Şos. Kiseleff, chiar la semaforul de la Piaţa Victoriei.

Vremea: Căldură mare monşer.

Ceva ieşit din comun: Am primit o îngheţată de la nişte tipe îmbrăcate “de vară”. :D

Marele avantaj: Am primit-o gratis.

Micul dezavantaj: Îngheţata e produsă în Bulgaria.

Concluzie: Aştept cu nerăbdare ca o firmă românească producătoare de îngheţată să facă exact acelaşi lucru, dacă se poate cu aceleaşi fete.. :)

P.S. (mai lung)  Mă zgârie pe retină de ceva vreme o chestie şi nu am apucat să scriu, dar cu ocazia asta o să scriu pentru că “se pupă” puţin cu postarea.

Am observat că pe piaţă românească a apărut de ceva timp o apă minerală “Devin”, produsă în Bulgaria. Întrebarea mea este, chiar aşa au secat toate izvoarele de ape minerale de la noi din ţară încât să ajungem să umplem rafturile cu apă de la vecinii noştrii cefoşi?

Ştiu că sună a teorie conspiraţionistă dar am senzaţia că Occidentul trage nişte sfori groase la noi în ţară ca să nu mai producem nimic şi să ajungem să importăm până şi hârtia igienică…..

Pentru cei care nu ştiau cât de bogată este ţara noastră în izvoare de apă minerală îi invit să citească un referat de clasa a 8-a….

6 comentarii Adaugă comentariu

  1. Dar arata bine. Si e buna in general inghetata biscuite, mai ales daca are ciocolata. :D

    • @Andreea C, să ştii că a fost şi foarte bună, dar cred că îmi plăcea mai mult dacă era Made in Ro. :D

  2. Ia de te infrupta: http://www.lucrurigratis.ro :) Inca nu gasesti inghetata romaneasca, dar gasesti multe alte lucruri de la romani.

  3. Ti-amintesti cand am zis: Romania producator de chiloti? Nici d-aia n-o sa ne mai lase, cotizeaza chinezii mai mult.

    • @’mnealui, ma uitam ieri la fostul Electroaparataj, a ramas din el un mare maldar de moloz. Se va construi acolo un mall in care se vor vinde produse de import :)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.