Închide

Ce vrei să cauți?

Ceva fin: MedLife și-a transformat sălile de așteptare în biblioteci


Acum ceva timp am ajuns, în contextul unei defecțiuni tehnice mariciene, la doctor, la MedLife Grivița. Ocazie cu care am aflat că am o deviație de sept care-mi încetinește serios oxigenarea creierașilor. Da, asta explică multe și o să o folosesc pe post de scuză ori de câte ori am ocazia de acum înainte. :)) O să revin la un moment dat cu un articol-ceva pe subiectul ăsta, eventual după ce mă repar.

În drumul meu spre cabinetul doamnei doctor am luat o scurtă pauză de constatare a faptului că niște oameni din conducerea spitalului au luat decizia de a plasa în sala de așteptare o bibliotecă. O bibliotecă pe bază de titluri multe și fresh pe care le-am mai văzut în feed recomandate de prietenii mei mai harnici într-ale cititului decât mine.

Instant am scos camera, pentru că pe atunci făceam daily – btw, mi se pare că a trecut o eternitate de când m-am lăsat de daily, cu toate că a trecut doar o săptămână și-un pic – și am tras câteva cadre care mi-au modelat subiectul vlogului zilei respective. Vlog pe care, apropo, îl găsiți la baza articolului de față.

Subiectul a fost cititul, cât de mult a început să îmi placă să îmi antrenez mintea citind. Cât de mult regret că de abia de un an și ceva am început să practic exercițiul ăsta vital pentru o dezvoltare sănătoasă a tot ce însemn eu ca om. Cum încerc să îmi fac timp pentru asta și cu ce cărți mă lupt în ultima vreme.

De asemenea le-am cerut distinșilor vlogspectatori câteva recomandări de cărți pe care mi le recomandă să le citesc, iar lista strânsă în comentariile de pe YouTube este chiar serioasă și demnă de luat în seamă. Se pare că am reușit să îmi înconjor vlogul cu oamenii potriviți.

Decizia celor de la MedLife este foarte simplă și frumoasă. Îi interesează sănătatea pacienților lor pe toate planurile. Că este fizică sau mentală.

Așa că au demarat o campanie prin care vor să încurajeze cititul și au plasat strategic câte o bibliotecă în sălile de așteptare a două clinici MedLife din București: Grivița și Titan.

Eu o aplaud, am vorbit în vlogul de mai jos despre dânsa și despre ce cărți mi-au captat interesul în ultima perioadă.

Vă invit să aruncați un ochi pe el și pe comentariile lui, sunt multe recomandări interesante de cărți.

Abonare la newsletter

Primesti pe email cele mai noi articole.

Adaugă comentariu